IKA sender haiene hjem med 0 pinner…

Kampen starter med et stille minutt der alle står samlet i midten. Spillere og dommere står alle sammen samlet for Tobias….

Kampen starter i et forferdelig dårlig tempo. Dette utnytter haiene bra og dem er best i første. Spillet er vel ikke det vanskligste å lese, Ryan tar ballen som bekk og slår langt på borte stolpen. De er gode på volley og det blir overaskende farlig mange ganger. Til slutt skjønner IKA dette og stipper seg forann vingene til sarp og da blir det bedre. Første periode slutter 1-2.

Andre starter og her har endelig IKA våknet. Det starter kanskje ikke helt bra for IKA gir bort et mål til Sarp, nevner ikke navn men det er klasse på denne indianern. 1-3 tidlig i andre med andre ord. SÅ våkner førsterekka til IKA og da blir det fest. Den så lynraske bekken sundell drar opp på høyre kanten to bytt  rad, får ballen av Ager og assister først til Hansa og i neste bytt til Bolin «bodil» junior som gjør sitt første mål for klubben. Med 2 minutter igjen av andre får sarp ballen i midten og drar på et halv ok skudd som ender bak Pæron i mål. Når ballen lander er det fortsatt snø på den…

IKA har vært gode i siste perioden dette året og når de ligger under med 3-4 og det bare er 20 minutter igjen setter de opp farten. Robin Mattsson er steikhet og han skal vinne! Han har et veddemål mot Sundell om flest poeng og han gjør nå alt for å vinne dette. Derfor tar det ikke lang tid før han setter både 1 og 2 kasser. Men det skal ikke glemmes at han i PP slår dagens beste passning. Dessverre går den til Ryan Hallden som kommer alene med keeper, og istedet for å la han bomme slår han på kølla og byr sarp på et straffeslag. Vi har 5-5 og nå er det spennende. Etter å ha spilt rundt sarp en god stund kommer Eliasson alene i slottet. Han har to spillere ved sin side men velger å skyte selv noe som viser seg være en god ide for ballen sitter opp i nett taket. IKA leder nå 6-5. Sarp er frusterte og trøtte da de bare er 11 mann. Og med 5:15 igjen tar de en idiot takling på Ager som blir rett å slett kastet ut av banen. Det ser ut som om han aldri skal reise seg igjen men til slutt så står han heldivis opp igjen. Sarp spilleren får en soleklar K3. IKA holder i ballen de siste 5 minuttene og gjør ingen feil, sarp tar ut keeper de siste 20 men kommer ikke til noen avsluttninger. IKA tar enda 3 poeng og tar tilbake 4:e plassen.

← Slevik tapte hjemme To kamper i Eliteserien for herrer denne helgen →