IKA opp på tredjeplassen

Nor92 valgte å ikke sitte på med damelaget i bussen uten tok egne biler… Planen i dag var nok å gjøre en litt bedre kamp enn mot Sveiva.. Det kan vel hende at de gjorde det men dem kommer aldri opp til et akseptabelt nivå.

IKA styrer kampen fra start og tar fort ledelsen. Mattias Ager som drømt om innebandy hele natten ser ut å være i god form.  Han gjør hele 6 mål forover i dag og en assist. Mulig han hadde en overenskommelse med borte keeper for absolut alt gikk inn.. IKA spiller det mest av kampen på tre rekker og prøver ha bra tempo, det er vel ikke ders beste kamp men Nor 92 får aldri sjansen. Dog gjør de kampens absolutt fineste mål. Vingen løper rundt første bekken, legger tunnel på nr to og løper rundt keeper før han setter den.. mere sånt fra Nor og det kunne kanskje blitt spennende. Nor vinner også kampen i undertall. IKA hadde 2-3 PP og klarer aldri få ballen i mål.. Men Nor derimot setter faktiskt en i BP. I deres PP er dem veldig gode, Jaksland bak mål er suveren og serverer ball på ball inn i midten. Men IKA keeper Pæron har satt opp en mur og han redder alt!

Takket være at Greåker går på enda et tap (4:e på rad) ligger nå IKA på en 3:e plass. Toget ruller videre og Nor får dra hjem å sleike sine sår.

Kan for øvrig nemne at KAsper Sletten setter hatrick i sin første kamp for Sveiva sitt A-lag når de pisser på Fredrikstad i rommen..

 

← Tunet gjør jobben To damekamper denne lørdagen →

1 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.