IKA og Tunet kjørte over sine motstandere i dagens kvartsfinaler.

Akerselva skulle nå ta en siste tur (håpet dem på) til Rommen å spille den tredje kvartsfinalen. Sveiva måtte jo som kjent vinne for å ta seg videre til enda en kamp og man kunne se nervøsiteten på spillerne. De turte ikke spille det spillet dem ellers er så gode på, og i IKA målet hadde banens best Andreas Nordli bestemt seg for å stenge helt. I første perioden så er det Sveiva som har mest bal og før IKA klarer å sette 0-1 målet har hjemmelaget fyrt av hele 13 skudd. Forskjellen fra andre kampen er at nå skyter førstemann i stedet for å legge den ut å la andremannen skyte. IKA setter også 0-2 målet før klokka viser at det gått 20 minutter.

I forrige kampen scoret Sveiva på alle overtall de hadde, denne kampen fikk de også 4 forsøk men etter at IKA trent kun på boks i går så står de meget bra og slipper ikke inn en enste i boksplay. IKA der i mot er effektive i PP og setter mål i på samtlige forsøk. I andre periode setter Sveiva enda høyere press men IKA blir ikke stresset og dem har full kontroll. Men man roter det til i et bytte og Sveiva fyrer et skudd som går frem og tlbake før den ender opp i mål. Dette tender IKA som setter opp farten og i et undertall setter man 1-4 målet, etter dette skjer det ikke så mye i perioden.

Tredje periode er på en måte dødens periode for hjemmelaget og man må satse alt, sette sinnsykt høy press å prøve alt. IKA spiller smart og man ruller på tre rekker denne perioden også. Dette gjør at man orker mer og Sveiva ser bare trøttere og trøttere ut. Forsvaret er kurrant og alle skudd som kommer fra Sveiva kan Nordli bare plukke ned. IKA har full kontroll siste 20:e minuttene og det virker som om luften gått ut av Sveiva spillerne. Det var mange som trodde at dette skulle bli den jevneste kampserien men i stedet viser IKA at de har en sinnsyk form om dagen og de vinner da 3-0 i kamper. 7-1 i rommen er det nok ikke mange som kan si at de vunnet med om man ser tilbake på de to siste årene. Nå får Sveiva ta sommerferie og IKA kan nyte noen rolige dager før det smeller i semifinalene. Hvem som spiller mot hvem får vi kanskje vite allerede i morgen om Slevik og Greåker skulle vinne sine kamper.

1. kamp:
    Sveiva – Akerselva 1-7 (0-2,1-2,0-3)
    (sammenlagt 0-3)
    Rommenhallen
    Tilskuere: 373
    Mål Sveiva: Casper Sletten.
    Mål Akerselva: Robin Mattsson 2, Per Christian Brath, Morten Møller-Olsen, Mads Rongsjord, Mattias Ager, Anton Eliasson.
    Utv.: Sveiva 3×2 min., Akerselva 4×2 min.
    Skudd: 38-22
    Dommere: Ingebrigtsli/Henriksen

Akerselva videre til semifinale med 3-0 i best av fem kamper.

Tunet satte av for en siste bortekamp i Sandnes dette året og man reiste med mye selvtillit. I denne kampen kjører man fullstending over hjemmelaget og man viser at man også er i form. Man vinner kampserien med 3-1 i kamper og får også noen dager pause nå sånn at man kan få tilbake spillere med småskader og diverse.

1. kamp:
    Sandnes – Tunet 0-11 (0-1,0-5,0-5)
    (sammenlagt 1-3)
    Hanahallen
    Tilskuere: 135
    Mål Tunet: Runar Snellingen 3, Axel Wallin 2, Fredrik Hoff Eriksen, Mats Hoff Karlsen, Henrik Fredriksen, Ole Mossin Olesen, Thomas Rognlien, Simen Lenborg.
    Utv.: Sandnes 4×2 min., 1×5 min., Tunet 1×2 min.
    Skudd: 15-37
    Dommere: Rønningen/Korrell

Tunet videre til semifinale med 3-1 i best av fem kamper.

← To kvartsfinaler som kan begge kan avgjøres i dag (følg begge live på twitter) Første utslagsrunde i kvartsfinalene kommer i kveld. →