IKA, Gif og Nor 92 tok poeng denne kvelden

Dagen starter tidlig i IKA leieren. Mange har tatt fri for dagens kamp og reisen mot Sarp starter allerede kl 12:00. Ihht rutiner skal systembolaget og svinesund få et lite besøk før vi fokuserer til 100% på kamp. Flaks man har stor bil for veganene er sykt sulte og fyller bilen med mye stash butikkene i Norge ikke engang hørt om. Vi setter snuten mot Sarpsborg sitt ”rosengård”. Lindberg er på plass først og lurer på om han skal ta en tur ut alene men blir frarådet av dem som jobber i hallen, eller de sier ”det er på egen risiko”. Ager er i topp humør og skal vist nok gjøre alt for å bli banens beste i dag. Grunnen er enkel, det går rykter om at fineste dama i sarp pleier å dele ut premie samt by på en klem. Hansa, Paolo og Robin kommer litt forsinket som vanlig, det skal vist nok være pga jobb men alle vet hvor mye Paolo liker å bli ventet på.

Hallen som har like gult lys som Tindlundhallen og et enda dårligere gulv en Rommenhallen er opptatt av en håndballgjeng  når IKA vil ut på banen. Den blir heldigvis ledig sånn 45 min før kamp men det er neppe nok til at man venner seg til lyset. Til Teds store glede spiller Sharks med rosa baller og siden dette er yndlingsfargen hans stråler han av glede.

IKA er klar best i første periode og Sarp får ikke mye ball. IKA setter både 1,2 og 3 før Sarp får inn sitt første mål. Selv om de er nærme et par ganger Sharks så bommer de på åpne mål og Pæran i IKA kassen redder det meste. Tjoms blir forbannet på førsterekka som slipper inn bakover mål og han tar ballen, går selv langs vant og slår en steinhard tvers over pasning som heldigvis for han setter seg fast i kroken på bladet og omvandles til et skudd som ingen keeper i eliteserien hadde tatt. Vi tar pasue med stillingen 1-4.

I andre periode går Sarp ut i et voldsomt tempo og IKA spiller dårlig. Sarp er best, først, sterkest og vinner omtrent alle dueller. Etter hvert så klarer de også å krige inn reduseringen. De presser ned IKA i egen sone å det ser ut som om kampen er på vei å snu.  Sarp vinner perioden 2-1 og stillingen til siste periode er da 3-5 og kampen lever igjen.

Selv om Lindberg gjør alt for å ta indianerhøvding fjærene til Hansa klarer ikke Sarp å komme noe nærmere og IKA fullstending kjører over Sarp i den siste perioden. IKA spiller hele kampen på tre rekker og Sarp er ikke med i den siste. IKA vinner siste perioden 1-8 og kampen 4-13. Dette er IKA’s første seier i skjelberghallen siden de kom opp til eliteserien for 4 år siden. Det skal sies at det er mye hyggeliere reise hjem med tre poeng i ryggsekken. Dette setter press på Greåker som nå må prestere bra mot begge topplagene.

I Nittedal tar GIF i mot Tigers som er i desperat behov av poeng. Kampen streames på youtube og foruten et par oppehold fungerer sendingen bra. Kommentatoren er også veldig bra og GIF har noe bra på gang her. Dessverre går det ikke like bra på banen og NOR ser lenge ut å ta tre poeng. Grunnen til det ligger mye på Brunvoll som står som en vegg i kassen. Han blir også banens beste etter hvert. Nor leder 4-5 med 10 minutter igjen men Gif jobber seg inn og kampen går til straffer. Her er Gif bedre og de slipper bare ifra seg et poeng. Denne poeng kan bety forskjellen mellom kvalik og overlevnad for Nor senere om de skulle ta 6 poeng neste helg.

← En damekamp denne lørdagen Tommy the tiger is BACK….BAM Paolos corner S01E19 →