IK Akerselva satser ungt

IK Akerselva har forberedt seg til den nye sesongen med å få inn nye spillere som kan være med å utvikle elite laget og treningsgruppen videre.

Deilig å komme tilbake til Kringsjåhallen

For IK Akerselva så har det blitt en ny hverdag å kunne trene i den hallen der de selv spiller kamper. Å trene på idrettshøgskolen og spille kamper i Grefsenhallen er ikke akkurat et godt tegn på kvalitet. Klubben ble utestengt fra å trene i kommunale haller i 3 år og fikk da 66 «borte kamper» de siste 3 sesongene. Det har ikke vært enkelt å få spilt sammen rekker da treningstidene ikke var de beste. Nå er det treninger i «egen» hall, muligheter til å spise lunch før kamper etc. En helt annen hverdag.

Satser ungt

IK Akerselva har tatt inn flere unggutter i treningsgruppa for å gi de en ny hverdag og for å gi de mer erfaring. De har i tillegg fått inn nye unggutter i Sjur Strand (Sarpsborg Sharks), Liam Ranum Edvardsen (Greåker Bulldogs), Henrik Aspaas (BSK), Noah Henriksen (Østensjø IBK) samt at Erlend Bjerknes er tilbake i IKA etter 2 sesonger i Sveiva. Klubben har også unge talenter i Mathias Jansson, Mikael Hansen, Simen Eid som utvikler seg til elitespillere for hver uke.

Begynner borte i Harstad

IK Akerselva begynner borte mot Harstad i en kamp der det skal bli spennende å se hva laget i Nord har hatt av forberedelser. De drar som regel til øst-europa/ Sverige og spiller mot god motstand. Men hjemme i Nord er det mer internkamper enn kamper mot andre klubber. Harstad har hentet inn noen kanoner fra Narvik og er gode på hjemmebane.

← Lucas Garcia skulle spilt for Partille i Allsvenskan Avicii arena bygges om – det svenske forbundet leier Friends arena →