I dag tjuvstarter eliteserien for herrer!

Endelig er det nok mange som tenker der ute. Jeg selv som ikke engang skal spille gleder meg som et lite barn dagen før julaften. Nesten så jeg ikke helt vet om jeg kommer til å kunne sove natt til Lørdag! I natt fikk jeg sove uten problemer.. Grunnen til det er vel at serien starter med enn forventet ganske kjedelig kamp. Et bunnlag mot et annet lag tippet i den absolutte toppen. Brevik skriver på twitter at han selv ikke kan delta men oppfordrer laget til å gå i kropp. Tunet skal ha full kontroll fra start til slutt og kanskje dette blir starten for som laget trenger. Tipper på at Tunet vinner 15-2 og at Kjellemar står for minst 4 mål. Blir heller ikke forundret om wallin får 2+2 og da snakker vi ikke poeng…

← Petter Alexandersen tipper dameeliten Eliteserien 2016-2017 – tett i toppen →