I dag starter herrenes semifinaler

Endelig er vi i gang og dere kan lese mer om tankene rundt alt dette i Paolos Corner.

Sveiva – Tunet 20:00
Det var ikke lett å finne ledige kamptider til denne semifinaleserien. Både Rommen og Høyenhallen er opptatt av sluttspill for både damer og juniorer men nå ser det ut til å være satt. Dagens kamp er den første av minst tre som eventuelt kan bli fem. I mine øyer er Sveiva favoritter i denne kampen. Man tok andreplasser i serien og det gjør man ikke av en slump. Man vant også begge oppgjørene i serien. laget har trent på bra under våren her og bør være fysisk i bedre form. Samtidig har man klart seg ok sett til skader. Det er vel kun Skriden og Billy som ser ut å miste første kampen. Skriden går på krykker så tipper han er borte hele serien men Billy får nok spilletid allerede i kveld om det skulle starte dårlig. Så har vi Einar Helgerud i målet som sliter med kneet, ekstremt viktig at Falkeid ikke skader seg for da blir det tøft.

Tunet snudde sin egen form etter at man tapte borte mot Sveiva 4-2. Etter det å har man hatt bra resultater og man har kommet mer inn i selve spillet. Laget vant de tette oppgjørene mot Slevik og selv om 3-0 ikke gjenspeiler hvor jevnt det var så tror jeg dem fleste har fått det med seg. Tunet har også slitt med skader under sesongen og i siste runde så dro Lenborg på seg en liten strekk som nok gjør at han mister de første kampene. Henrik Fredriksen som er kjent lokalt for å bare spille VM og NM kan fort bli en joker for bortelaget. Thomas Sola har også annonsert at han er på vei tilbake og det vil være veldig viktig for Tunet.

Begge lag har nesten fulle tropper og bør kunne spille mye på sine tre rekker og kanskje enda flere spillere. Jeg tror at det avgjørende her vil være special teams samt evne til å forandre spillesystem fort. Kampene kan fort bli 10-10 eller 3-3, det vet man aldri helt når Sveiva spiller mot Tunet. Jeg tror vi får en jevn kampserie helt igjennom uansett. Dagens kamp tippes ikke av undertegnede da han muligens er litt farget. Paolo tipper 5-5 der Tunet vinner på straffer.

 

← Hva skjedde Tunet? Paolos Corner S04E05 – Endelig semifinaler →