Hvem vinner, hvem kommer til sluttspill, hvem vil kjempe i bånn….

Det er alltid spennende å se i krystallkula og spå fremtiden. Den var enklere å spå tidligere, da en ikke hadde dobbelt lisens og når klubber satset på klubbutvikling og ikke hadde spillere i noen byer på østlandet som kun spilte «bortekamper».

Det er gitt at noen klubber ligger i toppen hver sesong og så er det klubber som kan være heldige med trenervalg eller at styret i en klubb rett og slett lar treneren ta ut laget og slutte å legge seg i alt som skjer på banen og heller konsentrere seg om det utenomsportslige. Ja dere får lese litt mellom linjene og gjette litt selv. Kan ikke gi dere lesere alt på en pinne. Noe må dere forstå ;-).

Vi har hatt noen turnaround sesonger der klubber halveis ser ut til å rykke ned så snur alt. Holumskogen hadde alltid et helvete i starten. Det var vel mer at de kjørte forsesong hver for seg og så en syklende Espen Evensen rundt om i groruddalen eller mot Gjøvik før han dro på seg kalosjene og spilte plast. De lå alltid i bånn til jul og kom seg opp til en sluttspillsplass og gjerne en NM finale. Det morsomste sesongen var når Tunet (ref 2002) lå på bånn til jul og ikke tapte mange kampene etter jul. Havnet på 3 plass og tok NM-gull mot nevnte Holum i Mjøndalshallen. En kul finale jeg husker godt. Årets poengplukker Ketil Kronberg, Årets toppscorer Johan Burmann. Klassespillere begge to.

Ny Historie skrives for hver kamp som spilles i eliteserien

Lagene i eliteserien herrer har fått komme med sine valg og dette er tabellen som vi har kommer frem til etter deres tilbakemelding. Det er fra 5-12 nesten umulig å kunne spå.

 1. Greåker Bulldogs – 11 av 12 klubber spår denne klubben som vinner.
 2. Slevik
 3. Tunet Hotshots
 4. Nor 92
 5. Sandnes
 6. Sveiva
 7. Gjelleråsen IF
 8. IK Akerselva
 9. Harstad
 10. Sarpsborg Sharks
 11. Ull/Kisa
 12. Vålerenga Innebandy – 11 av 12 klubber spår denne klubben i bånn.
← VMG podcast er tilbake – nr 1 2023 Sarpsborg Sharks kjempet og fikk nesten betalt →