Hvem vinner Eliteserien menn?? Møter Mossin sin overmann?

Eliteserien denne sesongen har hatt en litt rar sammensetning. Det hjalp heller ikke at Tunet knapt spilte kamper før VM i november. Men Tunet har sakte men sikkert jobbet seg oppover tabellen og foran siste seriekamp er det mer eller mindre dødt løp. Det skal sies at Tunet are defending champions.

Er det mulig å slå Tunet hjemme?

Greåker på sin side har ledet serien siden starten av sesongen og er plutselig i en litt annerledes situasjon inn i siste kamp. Det oppstår selvsagt skader på spillere. Martin Kvisvik har knapt spilt en kamp etter nyttår. Jørgen Nordahl begynte sesongen ute, men er tilbake. For Tunet er Fredrik Frafjord ute de siste kampene, men Tunet har fått inn krigeren Erik Viggo Nielsen De Santana til «sluttspurten» av sesongen. Skulle ikke forundre meg om Bjørn «biceps» Lundgren sitter å skriker på skånsk fra siden i sluttspillet.

To lag som har mange likheter til gamle dager

Det er mange gode spillere i dagens to lag. Noen er i ferd med å avslutte sine karrierer, andre er i begynnelsen. En fin blanding av spillere. Mange av de har spilt eller spiller på det norske landslaget så dette er også en statement over hvilke spillere som gjør forskjellen i norsk innebandy.

Et klassisk oppgjør

Noen av oss har fulgt innebandyen fra starten i Norge og dette er en Battle of the gigants. En følelse en har hatt tidligere. Til dette oppgjøret har jeg en litt sånn NM 1999 følelse. Begge kan vinne. Hvem stikker seg frem og setter det avgjørende målet? Mossin? Torp? Fauskanger? Lilleby? Westby? Garcia? Martinsen? Dette blir en rysare helt til sluttsignalet går. Hvem husker ikke dramatikken i den kampen….

Hvem husker ikke Bruno Lundberg juble når Mille Johansson satte det avgjørende slagskuddet!? Klassisk bilde

Bilder: NBF

Dette blir tight

Ikke for å sette press på noen, men dette er keepernes kamp. Er det Pels (Markus Andre Jelsnes) eller hans nr 2 på landslaget Nikolay Halvorsen som har dagen. De er begge i toppen av keepere i norsk innebandy. Det blir fullt trøkk i høyenhallen idag.

Lykke til begge lag.

Pels har erfaring fra SSL og landslaget
← NM – Kvartfinaler og semifinaler For en vending av Harstad →