Co-founder og ansvarlig for media tipper Eliteserien 2015/2016 for damer

Hva tror vi da om årets Eliteserie for damer? Co-founder og ansvarlig for media har prøvd seg på tipping her også.

1: Sveiva

Sveiva har lenge vært dominerende innen Norsk damebandy. Vi tror heller ikke at dette året blir et unntak. De har vært ute i Europa i sommer og spilt en del treningskamper de har også skaffet seg noen nye spillere som går rett inn i truppen.

De har en meget stor trupp som jeg tror kommer til å ta seg gjennom denne serien uten tapte kamper.

2: Tunet

Tunet tok en andreplass året som gikk og det er vel ingenting som tilsier at de ikke skal klare dette enda en gang. De hadde også NM-gullet i sine hender i noen sekunder, men Sveiva ble for sterke på slutten av kampen.

Tunet har ikke fått så mange nye spillere, men de satser på sine egne juniorer noe som er tøft gjort og veldig bra.

3: Sagene

Sagene har vært ute på overgangsmarkedet og fått mange nye spillere. Ny keeper, ny trener, en av Norske eliteseriens beste bekker og mange flere. Her tror jeg vi ser seriens overraskelse og jeg håper dem får det til.

Det var lengesiden Sagene kom høyt opp i tabellen og er det noen gang de skal klare det så er det i år.

4: Grei

De har mistet noen av sine beste spillere inn mot denne sesongen men også fått tak i noen nye. Trenerteamet liker å spille innebandy og det er en oppfrisking som dameinnebandyen trenger.

De hadde en tynn tropp i fjor også, men var et lag som klarte å ta poeng fra Sveiva noe som er imponerende. Jeg tror det blir en 4:e plass for damene fra Grorud, men med litt flyt kan de nok komme enda et hakk høyere.

5: BMIL

For laget som spiller i hallen med absolutt flest striper på gulvet så tror jeg ikke at vi kan sikte oss inn på bedre enn en 5:e plass. De har viljen på plass de har de alltid hatt og jeg vet at treneren har lyst å gjøre noe bra med laget.

Det er kult å være på besøk i Skøyenhallen for jentene gir alltid 100% og det er ofte høy temperatur. Dessverre så tror jeg ikke det holder til noe bedre enn en 5:e plass.

6: Nor92

Nor92 er oppe i Eliteserien og det er noe de jobbet hardt for. Jeg kan alt for lite om Nor92 for å komme med en bra analyse om hvorfor jeg tipper dem på en 6:e plass, men uti fra det jeg sett på treningskampene så har de et stykke og gå før de kan måle seg med toppen i tabellen.

7: Gjelleråsen

GIF hadde vel ikke ett veldig bra år i fjor og fikk bare 4 poeng. Jeg tror ikke at dette blir noe særlig bedre i år da det ikke skjedd så mye med laget. Jeg håper at noen yngre talenter får sjansen sånn at de kan bygge videre på det de startet.

← Lerum tar ledningen VMGs co founder og ansvarlig for media og blogg tipper Eliteserien for herrer 2015/2016 →