Hva nå Sharks….!?

72 poeng borte på et par dager. Hvor skal det ende? Talentfabrikken Sarpsborg Sharks er iferd med å miste noen viktige spillere og kan ende opp med en tropp som har gjennomsnittsalder på mindre enn 20. For Gjelleråsen så var dette en fin anledning å vise innebandy Norge fingern og leke med motstanderne på en breial guttemåte. Blir det slik for Sharks også?

Lilleby og Halden er allerede borte….Nå er ryktene om at Markus Jelsnes også vil trene skuldre et annet sted enn i Sharks. Jönkoping er nevnt, men også Tunet og Slevik er på jakt etter keepere. Jelsnes var nøkkelen til det unge laget forrige sesong. En keeper er særdeles viktig. For GIF var Falkeid virkelig i sitt ess og en «far» til de unge spillerne. Så nå mine damer og herrer må ledelsen i Sharks virkelig ta fatt på den sportslige biten.

Talentfabrikken Sharks

Raskt regnet og dere få tåle at vi tar feil så har Sharks på de to siste sesongene mistet Kleff, Danne, JAJ , Kjelle og Jatko på 2 sesonger. Ingen utespillere igjen i troppen som spilte på 2 rekker når de tok bronsjemedaljen. Det er brutalt. Her snakker vi en del poeng og stabilitet. Men når sant skal sies så har de en del gode unge spillere som kan ta opp arven.

Dette blir spennende.

← ……enda en til Greåker…. Innebandyens Zlatan til Slevik →