Hva nå….!? Paolo’s Corner S01E15

Datoen 15 januar er hellig og en tidsfrist for siste overgangsfrist i vår idrett. Blir det noen panikk kjøp i siste liten!? Hvem går inn eller ut?
Det er ingen tvil om at det kan komme en overgang som flytter et favorittstempel fra en klubb til en annen. Det kan være seg junior nivå, elite kvinner, herrer etc.

Dette kan være et individ som har lagt opp, eller er på et lavere nivå for tiden, men kan fristens til et par mnd utleie for å kanskje få med seg et sluttspill. Slike ting kan vippe en fordel en helt annen vei enn hva innebandyprofetene rundt omkring har spådd på forhånd. På damesiden har Sveiva vs Tunet blitt spådd som NM Finale allerede i august. De samme lagene er spådd i toppen. Det er få lag som tar inn spillerefor å toppe laget videre. Noen kanskje til og med mister spillere. Etter å ha sett litt på lagene og brukt våre kontakter så er det vel kun Grei som mister en viktig spiller i Liga Garklava. Andre store forandringer har vi ikke kunnet spore. Ja det er noen spillere som er lånt ut fra for eksempel Sagene til hhv Nor og GIF som kan hentes inn igjen i den siste delen av serien og til sluttspillet. Men i det store er det ikke ting som kan vippe pendelen bort ifra det som var spådd i begynnelsen av sesongen. For Elite damer er det en enkel fight. Tunet vs Sveiva. Fordel Tunet, da Sveiva
tapte mot Sagene. Men mye kan ennå skje. At Sveiva lå under med hele 5-0 før de våknet er ikke bra, men en styrke at de kommer tilbake.

For elite herrer kan det komme inn noe spennende til sluttdelen av sesongen. GIF har fått inn en rutinert back som kan gi unggutta litt støtte i Christian Kragerud. En som kan gå foran og gi litt juling foran mål. Da har GIF plutselig to Sheriffer i hver sin rekke, sluttspills plass sikret for GIF. Det er verre for Tunet som har slitt veldig med backer denne sesongen og fikk sin back kjempe Thomas Isaksen skadet mot Grei i siste kamp. Hvor lenge han er ute, vites ikke. En kamp som viste at Tunet scorer mye, men sliter bakover. Hva gjør Tunet!? Shopper de!?
Det måtte sette inn sin 2 målvakt, som i denne kampen var Crille. Ingen hvem som helst. Etter det vi hører så skal han være med resten av sesongen
Skal jeg spille penger på noe....Jan Frode Snellingen inn som spiller i Tunet?? Tror dere?Vel ingen forventet han som ass trener, så dette blir neppe noe overraskelse i min bok. Om ikke det skjer så kunne jeg holdt en knapp på Bækkelagets Erik Viggo Nielsen De Santana og/ eller tidligere storback Jon Ringwall. Men det er vel kanskje bare jeg som ser litt annerledes på ting. Tunet har ellers hatt Anders Snellingen på trening, samt at
Ola Sætereng, Runar Snellingen og mange andre Sagene profiler har blitt forespurt om et klubb bytte. Rart om "Sagene" skulle havne i Tunet, men
jeg har sluttet å bli overrasket.
Slevik på sin side fikk sin julegave i min favoritt spiller Åhlberg. Mannen fornektet seg ikke og spilte bra mot IKA, men det hjalp ikke når resten av laget ikke var til å kjenne igjen. Petter Alexandersen har trent med laget, men da vi spurte om det skulle bli en realitet med klubb bytte fikk jeg til svar at det ikke skulle bli noe. Petter er en spiller som kan vippe pendelen i retning seier. Tunet har også vært på han og det klubb byttet ser jeg på som alt annet enn realistisk.
De andre klubbene i eliteserien har ikke gjort de store tingene hittil. Kanskje det skjer noen overraskelser på slutten av overgangsvinduet.

Ikke bland min personlighet og min oppførsel.
Personligheten er meg og oppførselen kommer an på deg.
- ukjent

Keep'em coming

#14
← Tre kamper i eliteserien for herrer lørdag VMG får litt hjelp fremover →