Hjelp oss å hjelpe . . . . Mats Borgen sin sønn

Mats Borgen gikk bort den 18 mai. Begravelsen fant sted den 7 juni og det var en rørende send off. Mange tidligere lagkamerater møtte opp og noen av hans eks klubber sendte blomster. Nå vil Are Botheim gjerne gjøre noe mer. Støtt Are i å skaffe penger.

Kjære venner.Den 18 mai fikk vi i ik Akerselva den triste beskjeden om at Mats Bøyding Borgen hadde gått bort. Mats hadde omsorgen for sin sønn Theodor som nå har blitt 10 år. Etter bortgangen til Mats har det blitt satt i gang en prossess om at hans mamma Bente skal ta over omsorgen for Theodor, dette er en prosess som koster både tid og penger. Da fikk jeg (Are Botheim) lyst til å gjøre det vi har gjort i hockey for livet/hockey mot kreft tidligere, nemlig å starte uforberedt på et langt sykkelløp for å samle inn penger til de som trenger det. Bente og Theodor trenger all den støtte de kan få.

Så nå sitter jeg her i Motala i Sverige klar for Vättern rundt, et sykkelritt på 30 mil. Da dødsfallet til Mats er kun noen få uker unna så har jeg ikke fått trent noe opp mot dette, så det blir en real utfordring. Og da vil jeg gjerne ha dere med på laget. Så nå søker jeg sponsorer, nemlig dere. 1 kr pr kilometer jeg sykler, da vil 30 mil utgjøre 300kr pr pers. Blir vi mange nok så blir det ganske mye penger til Bente og Theodor. Jeg starter kl 2122 i kveld. Mitt startnr er 21422

Du kan følge med på hvordan jeg gjør det på Vätternrundan.se eller i raceone appen.

Håper mange av dere er med

Dere kan vippse til Bente Bøyding Borgen. Tlf 48144102

Hvem er med?

Gud være med oss.

← Marius Pedersen blir i Sveits, men bytter klubb. Slevik mister gull-teamet, men ny trener signert. →