Petter Alexandersen trener med mesterlaget

Petter kom tilbake til Sagene sesongen 12/13 etter å ha spilt en lengre tid med Fjerdingby. Der tok han blandt annet to NM gull i 07 og 11. Han kom tilbake til Sagene det året da flere andre legender kom hjem. Runar Snellingen, Ola Sætrang og Magnus Andersson var blandt annet med i laget som skulle ta Sagene til topps igjen. Det gikk ikke helt etter plan da de endte på en 8:e plass i serien og røyk ut mot Sveiva i en 5:e og avgjørende kvartsfinale. Sagene ledde den siste kampen med 4-0 og 6-5 med bare noen minutter igjen, men fikk det tungt på slutten mot legenden Jørgen Jonsson og nå SSL super bekk Daniel Gidske.

Siden den sesongen har Sagene mistet nesten hele troppen og rykket ned til 2:e div.  Petter spiller der fortsatt og dette året er han også spillende trener. Han ble utlånt til Grei under sluttspillet i fjor når de tok i mot Tunet, men etter at de ikke klarte det gikk han rett tilbake til Sagene.

Nå har omsider VMG fått høre at Petter Alexandersen for tiden trener med de siste fire års Norgesmesterene (Slevik for den som aldri hørt om Norsk innebandy før) og skal visstnok være høyaktuell for klubben.

Slevik er ikke lenger det laget det var og nå som Åhlberg også bestemt seg for å dra hjem til Sverige virker det som om Slevik leter under stokk å stein etter nye/gamle spillere. Skulle ikke forundre meg om resten av Evensen brødrene plutselig melder overgang.
VMG har søkt Petter uten resultat de siste dagene og han kan derfor ikke selv svare på om ryktene stemmer.

← Hotline Bling – Paolos corner del 7 VMG tar dømming til et nytt nivå →