Herlig atmosfære i Høyenhallen når Tunet tok seriegullet (ja de vinner mot Nor 92)

Vi kommer til en hall som er fullsatt allerede 45 minutter før kampen starter, sånn burde det vært hele tiden! Minner nesten litt om Sverige! 

Kampen starter litt trevende og det utnytter Tunet! De setter både 1-0 og 2-0 uten at Slevik helt er med… Men så skjer det noe, Tunet sliter litt og Slevik setter opp tempo. Først er det et frislag fra hjørnet som leter seg gjennom slottet til Iversen som reduserer til 2-1. Så er det Hawaii frem og tilbake en stund før Stræte tar ballen og setter et dragskudd over beinet til Kris. Det er utlignet i høyenhallen. Tempoet i siste 5 er det egentlig ingen som behersker helt og det blir mye frem og tilbake. Vi tar pause med stillingen 2-2.

Endelig er andreomgangen i gang! Det starter i et tempo som faktisk begge lag behersker. Slevik sin andrerekke har vært bra så langt og det er også den som fører Slevik inn i førersetet. Slevik leder 2-3 etter 26 minutter og det føles som om dem tatt over litt. Men så tar de en dum utvisning og i PP er Tunet giftige. De gjør sin patenterte gjorda rundt og Mossin serverer Rognlien. 3-3 og begge lag er med for fullt igjen. Slevik har litt med ball men tunet kontrer bra. De tar ledelsen på en kontring med Slevik svarer med samme medisin og vi har plutselig 4-4. Så snurrer åhlberg i mitten på banen og tunet tar ballen på noe som ser ut som et soleklart slag. Alene med keeper gjøres det ingen feil og Tunet leder igjen! 5-4 nå og Høyenhallen løfter nesten fra bakken. Wallin som sett litt sliten ut i dag prøver seg på en finte langs eget vant med 30 sek igjen. Han mister ballen, kommer bakpå og tar et ganske urutinert slag. Slevik avslutter perioden i PP men det blir aldri helt farlig. De vil da starte tredje med en mann mer enn Tunet.

Det som ikke får skje skjer med en gang i tredje perioden. Slevik utligner gjennom et ganske dårlig skudd fra Hjort som står bakerst i Slevik sitt PP. Slevik pleier å være best i tredjeperiode og det vet Torp og Co. Fahlstrøm skriker på sine gamle lagkamerater fra tribuben at de må skyte mer på mål (det var vel det enste han gjorde? Og han var vel best på det også). Slevik har omtrent alt av ball og Tunet slår det meste ifra seg. Tunet forsvarer bra og stikker på raske kontringer, litt som Sveiva gjorde mot Både Slevik og Tunet når de vant på hjemmebane. Etter 46:33 kommer ballen opp langs den venstre siden og på en eller anenn måte klarer Ole og sende den inn i borte hjørne med hjelpe av zorro. Slevik får sjansen i PP igjen med 12 minutter igjen av kampen. Det er førsterekka som skal gjøre det for Slevik, første rekka og PP. Men det starter ikke så bra for Tunet stjeler ballen etter en ufattelig dårlig pasning inn i midten av Stræte. De fører ballen oppover og andre man blir også med opp, det lønner seg for plutselig er han fri i slottet og Tunet leder når med 7-5!! Slevik prøver så godt de kan, Åhlberg kommer alene med keeper to ganger men han er ikke i form og Østergren har ingen som helst problemer med de såkalte fintene hans. Hjort får åpent mål på borte etter en diagonalpasning med Østergren kaster seg langflat over hele banen og redder også denne. Tunet slår lange baller og Ole Snellingen står og tar de ned på topp. Mot slutten så scorer han t.o.m på kanskje dagens fineste volley men dommerne velger å annullere målet for at det var alt for fint. Slevik prøver å prøver men det er som om de sitter fast. Stjernene som skal avgjøre har ikke dagen og da sliter dem. Siste minuttet holder Tunet ballen i Slevik sin sone og tiden renner rett å slett ut.

Tunet vinner 7-5. Skuddstatestikk 30-32

Tunet tar (om de vinner mot Nor 92 eller Greåker) da seriegull og dette helt fortjent etter dagens seriefinale. Jeg tørr å si at om de ikke vinner gullet skal jeg løpe naken rundt Ekeberghallen på NM finalen.

VMG film kommer til å legge opp litt highlights etter hvert.

   

    
    
    
 

← Tunet – Slevik highlights VMGfilm En damekamp denne søndagen →