Helgens runde for herrene oppsummert

Sandnes tok et poeng hjemme mot Slevik i helgens første kamp. Det har pleid å bli jevne kamper der borte før så vi var vel ikke alt for overrasket sånn egentlig. Største overraskelsen er vel at Slevik greide å vinne en kamp som gikk til straffer, for der har dem ikke god statistikk. Dette er altså 3:e kampen på rad som Slevik ikke tar tre poeng, når skjedde det sist?  Sandnes kriger på å viser at dem er å regne med dette året. Det gikk lett forrige helg men nå fikk men testet kreftene. Slevik savnet sin beste keeper men Sandnes savnet sin beste målscorer så kanskje det gikk jevnt opp der. Kult at Sandnes tar poeng synes jeg.

Så var det Sarpsborg mot Akerselva. To lag som fikk det veldig tøft i forrige runde men som nå var like lystne på nye poeng. Det ble en minst sagt rar kamp. Første periode vinner Sarpsborg 3-0. Andre periode vinner IKA 0-5 og siste periode vinner Sarpsborg 5-0. De to ssite målene til Sarp kommer etter at IKA får er rødt kort i det 58 spilleminuttet. Hadde dem ikke fått det kunne kanskje kampen endt annerledes. Kampen ender 8-5 og Sarp tar viktige poeng. Egentlig ingen overraskelser.

Kampen mellom Sveiva og Tunet må også anses som litt rar. Tunet har stålkontroll i første periode og vinner denne 4-1. Men etter bare 8 min ut i andre så har Sveiva snudd kampen å leder 4-5. Sveiva var jo meget store favoritter, både selvutnevnt men også på alle bettingsider. Kampen svinger mye frem å tilbake men til slutt er det Sveiva som vinner kampen litt heldig med 8-9. Det kunne like gjerne blitt uavgjort eller Tunet seier sett til sjansene. Ikke en spesielt bra innebandykamp men sikkert underholdende for publikum. Sveiva som sikter på gull er nok veldig fornøyd med at man klarte å hente tre poeng her.

Bækkelaget tok i mot nykommer Nor 92. Det gikk egentlig også helt som forventet. Nor 92 kjørte over stakkars BSK og tok emd seg alle poeng hjem. Etter kampen står man også med to poengplukkere helt i toppen av statistikken.

Harstad – Fredrikstad sluttet med hjemmeseier. Fredrikstad dukket opp i hallen 40 min før kampstart noe som ikke er optimale forhold. På banen lå det et belegg med støv som gjorde at man sklei mer enn man løp der ute. Harstad er nok vant til dette og man tok en stor ledelse. Fredrikstad snur etter hvert å kommer helt opp i rygg. Men så får Harstad et par mål til og kampen ender med at Fredrikstad får reise hjem tomhendt.

Greåker skulle ta sin tredje skalp for sesongen når Gif kom på besøk. Det er Gif som starter best men Greåker er gode og snur kampen ganske kjapt. Gif spiller bedre enn man gjort tidligere men det holder ikke mot seriens til nå beste lag.

I bunn av tabellen finner vi BSK, Fredrikstad og IKA. litt overraskende at Fredrikstad ligger der men dem for nok sine første poeng mot BSK til helgen her nå. Harstad ligger på sluttspillsplass selv med en kamp mindre spilt enn Slevik. og på andreplass i tabellen finner vi nykommer Nor92. 7 poeng på tre kamper der må absolutt være godkjent!

Ingen ukeskamper denne uken dessverre men til helgen har vi hele 8 kamper 🙂 Det er bare å glede seg!!