Helgens kamper

IKA var på besøk oppe i Harstad for å hente hjem 3 enkle poeng. Men det kan man vel ikke helt påstå at man klarte. IKA startet helt klart best og var i ledelsen 3-0 ganske raskt. Men skjer det noe med hjemmelaget og man spiller plutselig ganske bra. De to nye finnene gjør det man skal og når omgangen er klart står det plutselig 3-3. Man kan se nervene rykke litt i IKA som ikke hadde forventet dette. På slutten av første periode har også Harstad noen farlige sjanser som Andreas i IKA målet redder med nød å neppe. I andre periode går IKA ned på folk og det virker som om de fått høre et og annet i garderoben for nå ser det mye bedre ut. Men vinner duellene og man spiller enklere. Det gjør at man etter denne perioden leder med 6-3. I den siste perioden er Harstad trøtte og man orker ikke lenger gjøre det som man gjorde i første. IKA har kampen i egne hender og spiller egentlig bare av den siste perioden. Man vinner til slutt 8-4. Vi kan ta med oss at Harstad faktisk kan når dem vil og jeg tror at man nok kommer til å ta en del poeng på hjemmebane.

Harstad – Akerselva 4-8 (3-3,0-2,1-3)
Harstadhallen
Tilskuere: 122
Mål Harstad: Kalle Viljanen 2, Ali Pekkala, Pepe Nevasalmi.
Mål Akerselva: Morten Møller-Olsen 2, Mattias Ager, Mads Rongsjord, Tobias Lindberg, Oskar Rist, Per Christian Brath, Anders Andersson.
Utv.: Harstad 1×2 min., Akerselva 2×2 min.
Skudd: 34-35
Dommere: Kristoffersen/Olsen

I Nittedalshallen skulle Gif ri av en enkel hjemmekamp mot de som lå sist i serien. Men oj så dårlig det kan gå. Kampen ligger på vektskålen og tipper frem og tilbake helt til det gått 50 minutter. Det er Hjemmelaget som prøver men når sistemann mister ballen gang på gang får Fredrikstad flertallet sjanser 2 mot 1 eller bare elene med keeper. Der er man gode og man tar plutselig ledelsen. Gif fortsetter trykke på men Fredrikstad bryter ball og er nå opp med to mål helt på slutten. Gjelleråsen som var soleklare favoritter må gi slipp på alle poeng og Fredrikstad tar fortjent sine første poeng i årets eliteserie.

Gjelleråsen – Fredrikstad 3-5 (2-1,1-1,0-3)
Lihallen
Tilskuere: 138
Mål Gjelleråsen: Joakim Løvholm, Christian Kragerud, Bjørn Lundgren.
Mål Fredrikstad: Thomas Bøgle 2, Alexander Johansen, Stian Setterberg, Stian Nilsen.
Utv.: Gjelleråsen 3×2 min., Fredrikstad 2×2 min.
Skudd: 28-33
Dommere: Rønningen/Korrell

Sarpsborg viste seg ekstremt sterke på hjemmebane mot Grei og sende smurfene hjem med halen mellom beina. Man har full kontroll fra start til slutt. Nå har man en liten pause og skal ikke spille før den 14:e igjen. Denne tiden bruker de sikkert smart sånn at kommer tilbake enda sterkere til neste kamp.

Sarpsborg – Grei 14-4 (4-0,8-2,2-2)
Skjeberghallen
Tilskuere: 107
Mål Sarpsborg: Anders Øvereng 3, Markus Hanstad 2, Lasse Schie 2, Ola Olaussen, Håkon Henriksen, Magnus Jarberg, Johan Larsson, Mario Berntsen, Mats Gjermundsen, Jørgen Nordahl.
Mål Grei: Kenny Rådberg 2, Marko Länsmann, Daniel Engebretsen.
Utv.: Sarpsborg 3×2 min., Grei 3×2 min.
Skudd: 31-24
Dommere: Johansen/Monge

Sveiva hadde full kontroll hjemme mot Haugerud og ligger nå på topp igjen i serien fortsatt ubeseiret. Sveiva har vist seg meget sterke til nå og første riktige test kommer den 12:e da man skal ut mot IKA i kringsjåhallen. Haugerud sliter mot lag som er bedre trent og når Sveiva ruller på tre rekker med mye ball så orker dem rett å slett ikke. Mulig de burde få opp fysikken for å kunne henge med fremover.

Sveiva – Haugerud 11-2 (2-1,2-0,7-1)
Rommenhallen
Tilskuere: 170
Mål Sveiva: Kristoffer Bakke 4, Sindre Bjerknes 3, Andreas Valbye, Marcus Gustafsson, Christoffer Øistad, Sindre Palving Christiansen.
Mål Haugerud: Joachim Solvang, Fredrik Kragfoss.
Utv.: Sveiva ingen, Haugerud ingen.
Skudd: 29-15
Dommere: Ingebrigtsli/Eriksen

← Storvreta og Pixbo vant -norsk innebandy er fortsatt en bit unna… Vinst i comebacken!  →