Helgens kamper oppsummert

Gjelleråsen – Slevik 6-9 (2-2,2-4,2-3)
Lihallen
Tilskuere: 112
Mål Gjelleråsen: Olav Falkeid 2, Erlend Bjerknes, Sindre Buraas, Anders Mellum, Bjørn Lundgren.
Mål Slevik: Ryan Halldén 3, Thomas Stræte 3, Johan Åhlberg 2, Kristian Skaftnes.
Utv.: Gjelleråsen 1×2 min., Slevik 1×2 min.
Skudd: 23-44
Dommere: Eliassen/Sørensen

Kampen ble mye jevnere enn først antatt og GIF hengte lenge med i tempoet til de ellers så sterke Slevik. Men det er alltid vanskelig å slå mesterlaget og det ble også vanskelig denne dagen. Kult å se at Gif klarer å henge med så lenge som de gjør i kampen og det er nok mulig at de kan bli endre bedre nå mot slutten av sesongen og starten av sluttspillet etter hvert.

Harstad – Sveiva 7-8 (1-1,2-4,4-2)(0-1) etter straffer
Harstadhallen
Tilskuere: 148
Mål Harstad: Ritvars Berzins 2, Tuomo Manninen, Toms Kirmuzs, Kristoffer Sterner, Stein Vegard Larsen Dahl, Mika Heikurainen.
Mål Sveiva: Kristoffer Bakke 2, Kjetil Hammerstad 2, Casper Sletten, Marius Pedersen, 1 selvmål.
Utv.: Harstad 2×2 min., Sveiva 1×2 min.
Skudd: 16-33
Dommere: Korrell/Meller

Kampen som alle trodde var oppgjort i fjor viste seg kanskje ikke ha vært det. Her er da Harstad 4 sekunder fra å vinne kampen å ta sine første 3 poeng. I stedet gikk kampen til straffer der Sveiva vinner. Harstad står nå da på tre poeng på de to siste kampene noe som er veldig imponerende. Sveiva ligger jo bare et lite stykke unna toppen og kanskje dette er poenget som gjør at man ikke når helt frem? Noen ganger sier man at man har stolpe ut å i følge flere som sett kampen var dette ikke Sveiva sin dag. I første perioden var skudd statestikken 3-16 men det sto 1.1 på tavla. Kult av Harstad, litt leit for Sveiva.

Fredrikstad – Haugerud 3-6 (0-3,1-1,2-2)
Rolvsøyhallen
Tilskuere: 41
Mål Fredrikstad: Thomas Bøgle, Carl Schultz, Aksel Jæger.
Mål Haugerud: Patrick Sveen 2, Magnus Sivertsen, Christer Hansen, Thomas Ihle, Henrik Stenrød.
Utv.: Fredrikstad 2×2 min., Haugerud 2×2 min.
Skudd: 20-21
Dommere: Trogstad/Lindgren

Haugerud gjorde som de gjorde sist dem spilte på Fredrikstad. Man åpnet sterkt og holdt i hele veien inn i mål, de tar nå litt tak om 6:e plassen igjen og er litt nærmere sitt eget mål. Bra at laget reiser seg opp etter knekken de fikk forrige helg.

Greåker – Tunet 10-7 (5-0,0-3,5-4)
Tindlundhallen
Tilskuere: 213
Mål Greåker: Lars Erik Torp 3, Martin Isnes Kvisvik 2, Kenneth Skistad, Jonas Klefbeck, Jens Ohlin, Michael Helgesen, 1 selvmål.
Mål Tunet: Ole Martin Skau Jansson 3, Axel Wallin 2. Ole Mossin Olesen, Fredrik Hoff Eriksen.
Utv.: Greåker 3×2 min., Tunet 2×2 min., 1×5 min.
Skudd: 32-27

Helgens kanskje mest spennende kamp ble avgjort i første periode da Hoff Karlsen bestemte seg for å gi Kvisvik en slashing i magen. Det resulterte i 5 minutter, Mossin var uenig og fikk i samme slengen en 2 minutter for protest. Greåker vinner første periode 5-0. I spillet 5 v 5 er Tunet best men når man setter seg selv i utvisningsburet så mange minutter mot Greåker blir det utrolig tøft. Greåker befester da serieledelsen og har kun igjen å spille mot Slevik og Sveiva av topplagene.

Sandnes – Grei 6-3 (1-0,2-0,3-3)
Hanahallen
Tilskuere: 80
Mål Sandnes: Thomas Sola 2, Christer Vedø, Yngve Mæland, Johan Olsson, Per Olsson.
Mål Grei: Gustav Wanke, Erik Jirving, Oscar Backman.
Utv.: Sandnes 4×2 min., Grei 1×2 min.
Skudd: 12-27

Sandnes vil spille sluttspill dette året og man går faktisk mot dette som det ser ut nå. Man er utrolig sterke på hjemmebane og man viste tendenser til dette allerede forrige helg i Oslo. Nå får man vist hva man kan og man vinner over Grei med 6-3. Grei dro til Sandnes en dag tidligere enn alle andre lag og tok inn på ”spa-hotell” men det ser ikke ut til å hjulpet dem. Nå står det noen tøffe kamper på døren å vil man bli topp 8:e må man skjerpe seg.