Helgens kamper kort oppsummert

Grei – Slevik 4-14 (0-4,2-8,2-2)
Grei fikk aldri sjansen mot Slevik selv om man hadde hjemmefordel mot det evige mesterlaget. Vi hadde tippet 2-13 men det ble jo 4-14 så vi kan vel ikke påstå at vi er særlig overrasket. Thomas og Johan 9 mål sier vel at førsterekka fikk gjøre omtrent det dem ville i denne kampen. Man vinner også skuddstatistikken med over det doble antallet.
Apalløkkahallen
Tilskuere: 61
Mål Grei: Kjetil Bratland 2, Oskar Backmann, Erik Jirving.
Mål Slevik: Thomas Stræte 5, Johan Åhlberg 4, Ryan Hallden, Christoffer Hansen, Daniel Eriksson, Pontus Kazan, William Andersson.
Utv.: Grei 2×2 min., Slevik 2×2 min.
Skudd: 14-32
Dommere: Kristoffersen/Olsen

Akerselva – Fredrikstad 10-5 (2-1,4-2,4-2)
IKA hadde full kontroll hjemme mot Fredrikstad som ikke fikk låne spesielt mye ball. Likevel var det Fredrikstad som satte det første målet etter et massivt trykk fra IKA. Det er vel på deres første skudd og første overgang. Fredrikstad jobber hardt i første periode og kriger for å overleve. Begge lag stiller med tynne tropper denne kampen. Fredrikstad savner 4 mann og IKA har bare 13 mann med seg. Ager er tilbake etter skaden og det gjør mye for hjemmelaget. Etter en middels første periode setter man opp tempo enda et par hakk og i de to siste periode orker ikke Fredrikstad stå på som man gjorde i den første. IKA bombaderer kassen og til slutt må Fredrikstad kapitulere. Kampen ender 10-5 etter en veldig bra innsats av Fredrikstad keeperen.
Kringsjåhallen
Tilskuere: 69
Mål Akerselva: Morten Møller-Olsen 3, Mads Rongsjord 2, Anton Eliasson 2, Anders Andersson, Mattias Ager, Per Christian Brath.
Mål Fredrikstad: Stian Setterberg, Stian Nilsen, Carl Schultz, Thomas Bøgle, Jørgen Sjolte.
Utv.: Akerselva 2×2 min., Fredrikstad 2×2 min.
Skudd: 48-14
Dommere: Sørensen/Meller

Harstad – Greåker 0-12 (0-3,0-4,0-5)
Ingen hadde vel egentlig trua på at Harstad kunne true Greåker på hjemmebane og det klarte dem heller ikke å gjøre. Greåker har full kontroll og klarer for en gangs skyld å gjøre flere enn 7 mål fremover. For andre gang dette året holder man også 0:en bakover og selv om det e rmot Harstad man spiller så er det imponerende. Greåker har en meget tøff uke foran seg med kamp mot både Slevik og Sveiva.
Harstadhallen
Tilskuere: 108
Mål Greåker: Lars Erik Torp 3, Cato Glenge 2, Jonas Klefbeck 2, Michael Helgesen, Kenneth Skistad, Martin Isnes Kvisvik, Jørgen Syrrist, Jonas Bøckmann.
Utv.: Harstad 1×2 min., Greåker ingen.
Skudd: 10-36
Dommere: Johansen/Monge

← Skallet seg ut av opprykks striden VIF – Bækkelaget En damekamp denne helgen →