Helgens kamper i herrenes eliteserie

Harstad – Tunet 14:00

Ja dette blir nok ikke en spennende affære dessverre. Tunet kjørte over VIF onsdagen som var og jeg ser for meg at vi får et lignende scenario her. Harstad er ikke like gode som i fjor og det merker vi nå. VMG tipper 3-13

Sandnes – Slevik 14:30

Ikke heller dette bør bli en spennende kamp. Sandnes ser ut å ha nådd bunn med sine siste resultater men jeg tipper at Slevik kommer til å gjøre alt for å trykke de enda lenger ned. VMG tipper 4-12

Akerselva – Greåker 15:00

For bare noen år siden var dette kamper som ble jevne og bra. Men IKA er så langt under isen nå at jeg er 100% sikker på at det ikke blir tilfelle. Greåker kommer til å ha et godt forsvar som vanlig nå for tiden og jeg tror muligens de kan holde nullen denne kampen. VMG tipper 0-10

Sveiva – Nor92 17:00

Viktige poeng for begge lag i forrige runde, Sveiva har tatt et lite grep om 4:ep plassen som jeg tror man ønsker å beholde. Nor er opp og ned men mot Fredrikstad ble det stabilt og seieren kom kanskje litt lettere enn først antatt. Sveiva klare favoritter og VMG tipper 9-4

Vålerenga – Gjelleråsen 14:00 Søndag

Om det er en kamp som muligens kan bli litt spennende er det vel denne. VIF ligger helt i bunn som forventet egentlig men Gif har ikke vært helt på topp de heller mot slutten. Men nja, at VIF skal ta poeng er nok meget lite sannsynelig når jeg tenker meg om. Gif bedre på omtrent alle posisjoner. VMG tipper 4-10

← En kamp i herrenes eliteserie før vi tar landslagspause Herrelandslagets tropp mot Danmark. →