Helgens ikke allerede oppsummerte kamper

Grei tok i mot Haugerud hjemme på parketten i en kamp der tre poeng bør vinnes for at man skal ta seg til sluttspill. Det skal vise seg vanskeligere enn forventet. Haugerud stiller (som vanlig) med tynn tropp og de savner fortsatt Borgen og Emilio. Grei har full benk og det ser nesten ut som om dem er dobbelt så mange. Jirving spiller fra start denne kampen for sitt Grei og trenerens tillit tar han med en gang da han fra sitt faste kontor setter 1-0 på dagens første skudd. Han har vel satt flere hundre skudd fra akkurat den posisjonen i sine år her i Norge. Men det var det som skulle til for nå våkner Haugerud. Først er det Sveen og så er det Ihle. Første periode slutter 1-2. Vi har ikke spilt mer enn 5 minutter i andre periode før Jirving igjen skal finne ballen på kontoret. Ikke heller denne gang gjør han noen feil og det er utlignet igjen. Så skal vi få et frislag forann målet til Haugerud. Her er ikke Frikk treig på å finne en luke og Grei leder kampen igjen 3-2. I slutten av perioden blir det et lite tumult nede i Grei sitt hjørne. Haugerud får en utvisning i spillets gang og dommer blåser. Grei spilleren som fått taklingen ser ut å dytte til Haugerudspilleren. Mulig denne spiller tatt noen timer på nasjonalteateret for han lurer begge dommerne gjennom å kaste seg baklengs i bakken og Grei blir straffet med en 5 minutter. I dette overtallet setter Haugerud et mål og før tredje starter står det 3-3 på tavla. Grei slipper ikke flere baller i undertallet og vi skal igjen spille 5 mot 5. I kampen 44:e minutt får Haugerud et nytt overtall og i dette tar dem også ledelsen.  Dette står seg ganske lenge og dem setter enda et mål. Grei tar ut keeper og det står plutselig 3-6 på tavla. Med to minutter igjen skjer det enda en rar situasjon. Haugerud har ballen og spilleren og Sveen setter fart, han ser at det kommer en Grei spiller inn mot ham. Han satser for å komme foran spilleren noe han også gjøre. Men Grei spilleren flytter litt på seg men rekker ikke trekke unna kølla. Denne treffer Haugerud spilleren i ansiktet og det blir enda en 5 minutter på Grei. Kampen ser jo ut å være over da man er en spiller mindre og ligger tre mål bak med 20 sekunder igjen. Men Grei gir ikke opp og spiller uten keeper 5 mot 5. Og 19:45 setter Frikk 4-6 målet. Det blir en duell som han vinner forover og 19:53 setter han da 5-6. Med syv sekunder igjen er det da ny duell og denne vinner han også forover, Grei tildeles et frislag og det e rnå ca 4 sekunder igjen av kampen. Dessverre klarer ikke Grei å sette den i mål og Haugerud vinner sin første bortekamp i årets eliteserie.

Grei – Haugerud 5-6 (1-2,2-1,2-3)
Apalløkkahallen
Tilskuere: 66
Mål Grei: Frikk Bruland 3, Erik Jirving 2.
Mål Haugerud: Thomas Ihle 4, Patrick Sveen 2.
Utv.: Grei 3×2 min., 2×5 min., Haugerud 1×2 min.
Skudd: 22-23
Dommere: Trogstad/Lindgren

Harstad skulle ta sine første poeng denne helgen men sånn ble det ikke. Fredrikstad hadde nemmelig lovet Thomas Bøgle en tur på byen om han presterte på topp (dette er det vi tror her på VMG redaksjonen). Thomas står denne kvelden for hele 5 kasser når Fredrikstad vinner sterkt på bortebane i nord Norge. Fredrikstad ligger da på sluttspills plass per nå. Imponerende av ungguttene må jeg si. Harstad har ikke råd til å fortsette som man gjør her nå… Vi får håpe de finner på et eller annet snart.

Harstad – Fredrikstad 5-8 (0-2,1-1,4-5)
Harstadhallen
Tilskuere: 114
Mål Harstad: Rune Johansen 2, Kalle Viljanen, Toms Kirmuzs, Tom Bakken.
Mål Fredrikstad: Thomas Bøgle 5, Filip Halvorsrød 2, Stian Nilsen.
Utv.: Harstad 2×2 min., Fredrikstad ingen.
Skudd: 25-20
Dommere: Meller/Godtfredsen

Greåker har vært meget stabile bakover den siste tiden og det så ut som om det skulle slutte sånn denne kampen også når man leder 0-4 etter to perioder. Men i siste periode er det faktisk Sandnes som er best og man vinner den perioden 4-3 men det holder dessverre ikke for å vinne kampen. Stanley som var keeper besøker Podcast studioet i morgen kan han kan sikkert fortelle mer om selve kampen.

 

Sandnes – Greåker 4-7 (0-2,0-2,4-3)
Hanahallen
Tilskuere: 90
Mål Sandnes: Jan Helge Johannessen, Manfred Thalin, Per Olsson, Andreas Pedersen.
Mål Greåker: Martin Lilleby 3, Lars Erik Torp 2, Kenneth Skistad, Martin Isnes Kvisvik.
Utv.: Sandnes 1×2 min., Greåker 2×2 min.
Skudd: 14-29
Dommere: Rønningen/Korrell

← En kamp for herrene denne tirsdagen Slevik best i rommen →