Helgens herrekamper oppsummert

Det var bare fire kamper i eliteserien for herrer denne helgen. Og egentlig ingen sånn kjempespennende, selv om man håpet på ett tett oppgjør mellom IKA – Tunet. Men når vi oppsummerer det som skjedd litt kort så vant alle favoritter og gapet mellom topp 4 og midten på serien ble enda litt større.

 

IKA – Tunet 3-8

Tunet var favoritter før kampen selv om nok mange trodde det kunne bli jevnt sett til kampene begge lag spilte forrige helg. Men riktig jevnt ble det aldri. Det står vist nok 1-1 på tavla etter et tidlig overtall til IKA men etter 08:09 i første perioden tar Tunet ledelsen igjen og etter dette kommer aldri IKA tilbake. Tunet er bedre over hele banen og man merker dem har litt mer lyst enn IKA. På benken til IKA kunne man tro at noen døtt for det er helt stille og når lineupen leses opp skulle man nesten tro det var Tunet som hadde hjemmebane. IKA har lenge slitt med å gjøre mål og det gjør man også nå, mot Haugerud, Sveiva og Tunet klarer man bare å gjøre tre mål forover, da vinner man ikke kamper. Tunet som sett svakt ut (ihht det man forventer) gjør det bra fra start og er pålogget hele veien. Henrik Fredriksen var tilbake på banen noe som gir hele laget litt mer fart. Dagens poengplukker ble Ole Martin Skau med 2+3 poeng. Siden matchen aldri ble helt jevn så ble den ikke helt som man pleier å se med mye tøffe dueller og harde smeller på banen, vist Wallin fikk sine 2+2 minutter for hardt spill men det var jo bare for at han hang litt etter. Dommerne fikk til et herlig flyt i kampen med få avblåsinger og lite ventetid, samtidig som de holdt en god nivå (skryter sjeldent av dommere så får passe på når dem er bra). IKA får rett å slett sleike sine sår for i neste runde skal man ut mot seriens kanskje tøffeste lag… Tunet får det litt tøffere mot Sveiva som nok blir neste helgs høydepunkt.

Haugerud – Greåker 2 -16

Haugerud hadde gjort det ok på hjemmebane til nå, der man tatt sine enste poeng men også der man gjorde det OK mot Tunet. På bortebane har man vært nakne. Men denne dagen ble man også helt avkledd mot et sultent Greåker. Bulldoggene fra sørøst satte tenna i alt dem fant og gjorde mål etter mål før man endelig åpnet kjevene og trakk seg tilbake hjemover med tre pinner vel fortjent.

Sarpsborg – Grei 17-3

Haiene har vist at dem er sterke i eget basseng men jeg tror neppe Grei skjønte at dem skulle bli rivd i stykker på en all you can eat buffe når de svømte inn  i hallen. Grei leder faktisk kampen med 1-2 i nesten et minutt øfr Sharks tar helt over. I den perioden Grei presterer som best har man 5 skudd på mål, man har altså færre skudd på mål enn det som Sarpsborg scorer, da blir det tøft. Sarpsborg sparer ikke på kruttet og når andre periode starter tar det bare 12 sekunder før man setter første målet. Andre periode vinner man 7-0 og kampen dør vel også der. I siste er man også overlegne å stakkers Grei som svømme hjem uten noe som helst med seg i bagasjen.

Sveiva – Bækkelaget 14-4

En kamp som faktisk BSK leder etter første perioden og der dem ser ut å være med. I andre leder dem fortsatt en stund før Sveiva kommer helt i gang og får satt noen kasser, etter to perioder står det 7-4 på tavla da Sveiva gjør mål 39:59 i andre perioden. Mange lurer sikkert på om BSK har mer å gi men det skal vi straks få se at dem ikke har. Siste periode vinner Sveiva 7-0 og kamper er over. Man lurer jo litt på hva Sveiva driver med nå, to svake kamper på rad og neste helg er det altså Tunet som gjelde r på bortebane. Ja dette bli spennende å følge fremover.

← Statestikken for elite herrer er nå lagd av VMG (link i artikkel) To kamper for herrene i eliteserien denne søndagen. →