Helgen er over og det har blitt spilt en hel del kamper

Vi starter med damenes runde som ble spilt på lørdagen. Tunet og Sveiva vinner begge to på bortebane relativt enkelt. Tunet gjør enda en gang en helt super andre periode og vinner den med 8 mål imot 0. Sveiva er en maskin og de bare kjører på uten å ha noen andre tanker enn seier i hodet. Det fungerer bra og de vinner tilslutt kampen med 2-8. I den tredje kampen som ble spilt på Bjølsen ble det like jevnt som sist men med en annen vinner. Sagene er sterke i siste periode og vinner denne med 4-2. De vinner da også kampen med et mål mer akkurat som VMG forutså. Tabellen forblir uforandret men Sagene ligger nå litt nærmere Grei takket være seieren. Vi kan vel si at alle kampene endte omtrent som vi trodde og det meste er fortsatt uforandret.

I herrenes eliteserie kom det dog noen overraskelser. Jeg liker overraskelser og det varmer godt når ekspertene tipper feil og ”underdogen” vinner. Det hele starter på fredagen i Sarpsborg. Grei kommer dit med full buss og skal bare hente hjem 3 poeng. Det ser også ut som det er sånn det skal bli da de etter første omgang leder med 1-3. Men i andre omgangen er Sarp meget giftige og de vinner den med 4-1, man kan nesten tro at de funnet tilbake til det gode spillet fra sesongen 14/15. tredje periode blir jevnere men det er Grei som prester litt mer. De tror nok at de vunnet kampen en stund der også men med 5 sekunder igjen slår Sarp inn kvitteringen og det står 9-9 på tavla etter full tid. Sarp har et par tap nå med et mål, blant annet GIF og IKA men nå klarer de endelig o få inn det siste målet. Kampen går altså til straffer. Dette er for øvrig andre kampen som Grei mister poeng med mindre enn 10 sekunder igjen av kampen. På straffene er det Grei som er best og hvem er det som avgjør om ikke straffe spesialisten selv Tommy Schibort. Grei tar med to poeng hjem.

At Slevik gruser til Fredrikstad hjemme kommer vel ikke som en spesielt stor overraskelse, ikke heller at Glenn scorer 5 mål og Thomas 4. Kampen ender til slutt 19-4 og Fredrikstad får hjem å sleike sine sår.

I Harstad smeller det fra start og det er hjemmelaget som er best. Nor 92 er på besøk i jakt på sine første poeng men vi kan vel ikke påstå at jaktsesongen gått spesielt bra for gutta. Ikke heller denne gang treffer de rent selv om de skyter med hagle, Harstad blir kun skadeskutt og kan løpe ut i skogen fortsatt på fri fot. Leiesoldatene til Harstad som opprinnelig kommer fra Latvia gjør jobben i dag og setter 3 kasser hver. Harstad vinner kampen med 7-5 og står nå på nest siste plass med 4 poeng og kan se et godt stykke bak seg etter Nor som fortsatt ikke skjønner helt hva som har skjedd denne sesongen.

I Sandnes vinner IKA over et sterkt hjemmelag. IKA spiller sin andre strake kamp uten utvisning og det har vel aldri skjedd før. Laget ligger nå på 22 poeng, det samme som Slevik som har tredjeplassen. Den store forskjellen er vel at IKA kun har + 10 i målforskjell med Slevik + 58. Ager setter 3 av IKAs 4 mål denne dagen og blir banens beste.

Så kom da Sveiva på besøk i Lihallen og de fikk mer enn et varmt velkomment. Etter første perioden leder GIF med 4-0 og Sveiva får aldri en ærlig sjanse å komme inn kampen igjen. Gif vinner relativt enkelt og fortsetter å imponere.

Helgens beste kamp spilles søndag ettermiddag i Høyenhallen der Tunet tar i mot Greåker. Tror ikke at jeg kan huske at jeg sett en så bra/spennende kamp på veldig lang tid. Om den er så bra innebandy kvalitetsmessig vet jeg ikke helt men begge lag gir 100% til en hver tid og det gjør at kampen ikke er kjedelig et eneste sekund. Til tider er tempoet så høyt at ingen av lagene helt klarer å beherske det og derfor blir det mange feilpass som gjør at det blir 5-6 kontringer til hvert lag før noen får tak på den og roer spillet ned i 2-3 sekunder. Tempoet er høyt gjennom hele kampen og man merker at begge lag er godt trent. Torp er meget heit om dagen og byr på mye show der ute. 2-5 målet når han gjør en tunell på midtbanen og legger ballen så langt opp i krysset som det går er vel dagens høydepunkt.  Har aldri sett Greåker så bra som jeg så dem i går, fortsetter dem i dette sporet så blir det NM finale det er jeg helt sikker på. En herlig kamp helt enkelt. Vil dere se alle mål og litt andre høydepunkter så bruker dere bare denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=O567CXIiamw&feature=youtu.be Greåker vinner kampen fortjent og tar tre meget viktige poeng i striden om tabelltoppen.

← Tabellene begynner å sette seg. Paolos Corner S01E11 Se highlightes og målene fra Tunet Greåker →