Hele 5 kamper denne Lørdagen i herrenes eliteserie

Harstad – Tunet

Ingen har vel egentlig trua på at Harstad kan gjøre noe som helst mot serielederne. Tunet pleier aldri å slit mot litt dårligere motstand og dette blir nok enda en ”walk in the park” for lilla-gule mamma guttene. Harstad for se litt landslagsspillere i action men selv kampen blir nok ikke så gøy som spiller.

VMG tipper 2-18

 

Sandnes – Greåker

En av helgens mest spennende kamper. På hjemmebane sist vant Greåker men ikke uten at de måtte kjempe for det.  I siste periode spilte de ut Sandnes men i de to første var det ganske jevnt. Greåker er ikke i sitt livs beste form om dagen og har tapt mange kamper den siste tiden. De vant hjemme mot Sarp men ser vel ikke på det som et veldig styrkebeskjed… Sandes har slitt litt i det siste dem også, dem var godt på gang før jul og var gode mot mange motstandere men de har slitt litt i det siste. Sist de tok poeng var mot Sveiva i Rommehallen… noe som for øvrig er meget overraskende da dem som eneste lag klart å ta flere enn 1 poeng i den hallen. Sandnes har tre hjemmekamper igjen og det er her man kan ta poeng. Sandnes kan fort overraske og sende bulldoggene hjem uten poeng selv om Greåker nok må tåle å være favoritter.

VMG tipper 6-7

 

Grei – Sveiva

Helgens mest uvisse kamp spilles i Apalløkka. Grei vant sist over Greåker og har vist at de er å regne med fremover. De har gode resultater mot alle topplag og de har mange bra spillere som fort kan gjøre det lille ekstra i en jevn kamp. Sveiva vant i rommen men når kampen skal spilles på et glatt parkettgulv kan det fort bli annerledes. Sveiva kjemper om 4:e plassen og som de selv vet er de best på hjemmebane. Vinner de resten av kampene kan det fort bli hjemmefordel for ungguttene. Vi får nok se en kamp med høyt tempo i kontringene der det laget som har best keeper for dagen vinner kampen. Vi vet at begge lag har meget gode målmenn og gode målgjørere.. Jatko ligger helt i topp sammen med Kjellemar som bare fortsetter å produsere mer enn noen andre bekker i år faktisk. Dette kan bli farlig. Umulig å vite hvem som vinner her…

VMG tipper 9-9

 

Akerselva – Fredrikstad

IKA må vinne resten av kampene om topp-4 målet skal bli nådd. Dette er en kamp de skal vinne enkelt på papiret. Fredrikstad er ganske safe og ser ut til å slippe kvallik men et poeng eller to til hadde nok ikke vært dumt. Et blodtørstig IKA som vil revansjere seg etter tapet mot Sveiva blir nok for vanskelig for Østfoldingene..

VMG tipper 15-3

 

Gjelleråsen – Slevik

Gif har ofte utfordret Slevik og er et av de lagene som klart å vinne kamper mot mesterlaget de sesongene vi nå lagt bak oss. På den tiden hadde man en litt bedre tropp og middelalderen var vesentlig høyere men de ”nye” unge Gif laget har vist at de kan overraske. Slevik har ikke råd å tape denne om de fortsatt skal kunne nå gullet. De hadde ingen problemer på hjemmebane sist og skal de vise at de fortsatt er mestere må da trå til i dag. Slevik skal vinne denne kampen på ren rutine.

VMG tipper 5-10

← Toppen mot bunnen i damenes eliteserie VMG møter herr Ekestubbe →

53 Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.