Haugerud vinner sterkt hjemme over Gif!!

Et gledelig syn får man når man kommer inn i Haugerud hallen og det er nest inntil fullsatt! Det trodde jeg ikke før kampen. Første periode er en omgang uten mye spenning. Det bølger frem og tilbake og ingen av lagene er best. Men Gif gjør en del feil og det utnytter Haugerud med noen fine kontringer. Men det er ingen som klarer å gjøre det siste lille. Perioden ender 0-0 med en besjedlig skuddstatistikk på 4-6.

Andre periode er mye som den første bortsett fra hver sitt overtall. Haugerud har et veldig bra overtall og får 4-5 skudd på mål her. Det er en stor anledning til at de vinner skuddstatistikken med 10-4 i denne perioden. Helt på slutten får GIF et frislag på midtbanen og da Haugerud velger å ikke stå i mur kan han enkelt sette den i nettet. Haugerud kommer til to store sjanser de siste ti sekundene. Den første rett utenfor og den andre i mål. Men når den går over streken så ringer også klokka for pause. Dommeren tar en avgjørelse og det er ikke mål. Jeg tror dem gjorde en riktig avgjørelse der selv om jeg håpet bitte litt på et hjemme mål.

For en tredjeperiode har jeg bare lyst å starte med…. Gif tar ledelsen og kamper ser ut å være over når Ihle viser hvorfor han gjorde over 100 poeng i fjor. Ikke bare en men to ganger klinker han til ballen på volley og plutselig er det uavgjort med bare minutter igjen. Og hva skjer da? Jo Haugerud drar ned tempo for å se sette full fart. Ballen går fort ned i vant, inn i midten til Ihle som legger videre til Sveen og Haugerud leder plutselig kampen!!! Gif prøver seg og er nærme men det går aldri.. Haugerud vinner hjemme etter en sterk vending og innsats på slutten. De som skal gjøre det gjør det!! Grattis til Haugerud som allerede tatt 9 poeng til nå.

← Se Grimma – Sveiva her kl 13:45 Tunet taper mot et taktisk bedre lag →