Haugerud falt tungt uten Emilio

Sveiva er våkne fra start og og fyrer av en salve som mirakuløst reddes av Haugerud keeper med både rygg, albue og bein. Men det hjelper ikke så lenge til for tilslutt får Sindre ballen i slottet, han snur seg og ballen sitter i vinkelen. Etter hvert får Sveiva et PP og da setter Bakke på en feiltrekk ballen mitt i mål under en hjelpesløs Haugerud keeper. Østergren sliter ikke særlig i målet men han vil by på spenning og prøver seg på basket i noen sekunder, det er vel den eneste farligheter Haugerud får i første periode. Sveiva kaster inn et par baller til og perioden ender 4-0 til hjemmelaget.

Andre periode starter omtrent som den første slutter og når Bakke å Sindre kommer to mot en så står det plutselig 5-0. Etter seks minutter får Sveiva en sjanse i PP, ballen går via alle i laget på er tilslag før Bakke trykker den opp i nett taket med et slagskudd.

Resten av omgangen er egentlig veldig kjedelig…. det skjer to morsomme ting, Ihle prøver å takle 15 år gamle Joakim som hopper unna og Ihle kaster seg selv over vantet. Og Joakim er nærme å gjøre et mål. Men resten av kampen kan nesten ikke kalles underholdning. Det noteres at Per Christian Brath får sine første bytt for Sveiva men han er nest until usynlig.

Begge lag kommer ut å det ser ut som om Brenner og Stubben lagt taktikken via hjelp fra Alexander Pettersen på SMS som dere ser:

Vi har ikke spilt mer enn 32 sekunder av tredje periode før Sindre setter sitt 4:e for kampen og vi har 7-0…

Vi skal bare spille et minutt til før dagens fineste mål kommer, mini Tam slår en pasning i luften til Frikk som setter den direkte inn i mål. Nydelig scoring rett å slett…  og tid til neste mål blir bare ca 45 sek, Sindre spilles alene med keeper og han gjør ingen feil, 9-0…. det er nå man får se klassen til Sveiva. Vi får litt over et minutt uten mål men når det tikker over til 45:04 så setter Sveiva 10-0 gjennom Palving fra Bakke… etter dette tar Hiffen TO. Det hjelper lite da Sveen blir sur å gjør alt for å hogge Hightower sin kølle rett av. I følgende PP setter Sindre B sin 6:e kasse.

Sveiva er ikke klare før dem kledd av Haugerud alt dem har… 48:08 setter dem 12-0 gjennom Bakke assistert av Brath som gjør sin første poeng i Sveiva. Vi får samtidig høre at det 148 personer på plass for å denne slakten i rommen i kveld.

Haugerud er så tamme her i dag at det er trist å se… ingen ser pålogget ut, ingen er bedre enn noen andre… hele laget er bare trist…. hvor har det blitt av teamspiriten det blitt snakket så mye om? Er det Emilio som står for alt det ellers?

Før vi rekker å komme inn i de siste ti spilleminutter setter Bruland to kasser til i løpet av 10 sekunder, dvs 13 og 14-0…

Østergren får klare seg uten batman drakt i Sveiva men ser ikke ut som om han trenger det, har omtrent ikke fått bruk for hjelmen denne kvelden heller.

Men etter 52:22 får da endelig Hiffen sitt trøstemål.. skulle han hatt batmandrakt i målet likevel? Neida, skuddet var hardt rett opp i krysset av Gudbrandsen. Men hva hjelper vel det, 20 sekunder senere bare setter Palving 15-1 og Einar Helgerud går inn som Sveiva sin burvokter.

Det er ikke ofte jeg sett Sveiva kjøre på en hel kamp å bare øse inn kasser, litt som å se det gamle Slevik. Men spiller man som i dag kan man gå langt, å då noen på topp ti i poengstatistikken også for en gangs skyld.

Sveiva kjører på med tre rekker hele tiden, da har man Øistad på benken, Viktor skadet og Sletten den eldre skadet. Meget sterk tropp med andre ord. I mellomtiden her så har Casper også fått score så nå står det 16-1.

Joakim har spilt hele kampen og han har vunnet ball etter ball, meget bra med tanke på hans alder.

Kampen ender 16-1 og det vi kan si er at Sveiva er i en klase for seg og Haugerud må våkne.