Haugerud blev till slut överkörda av Sveiva

Sveiva tog på lördagen emot Haugerud på hemmaplan. 

Haugerud som vunnit två av tre matcher i säsongsstarten kommer till Rommen med bra självförtroende och med hopp om att kunna plocka med sig ytterligare poäng.

Det är också Haugerud som börjar bäst och gör 1-0, målet kom innnan VMG ens hunnit in i hallen då kön i kafeterian var lång och kaffet var ett måste. 

Sveiva vänder sen snabbt matchen till 2-1 och det ser redan här ut som att Sveiva ska rycka ifrån, men Haugerud stå emot bra. Haugerud skapar inte mycket men man håller tätt bakåt och det är 2-1 efter första perioden. 

Andra perioden: 

Sveiva som går ner på folk och försöker få upp tempot men Sveiva sliter med att skapa dom där riktigt heta chansern, det dröjer ända tills halva matchen är spelad innan Sveiva får in 3-1. Det ser länge ut som att Haugerud ska klara sig med «bara» 3-1 underläge inför sista perioden, då kommer 4-1 med ungefär en halv minut kvar av andra,  ett skott från halva plan som går rätt in i mål, mitt i mål, där gick musten ur de få Haugerudspelarna. 
Sista perioden:

Sista perioden så är det bara ett lag på banan, Haugerud ser trötta och uppgivna ut. Tråkigt nog så rinner det iväg lite väl mycket till slut, Sveiva gör mål på allt! 

När slutsignalen ljuder så är det 11-2 på tavlan. 

Haugeruds nyförvärv Mats Myhre säger efter matchen

-Sveiva vinner rättvist, men dom får jobba hårt för segern, de blir tvungna att gå ner på folk. Vi saknar ett par viktiga spelare idag och är få spelare, det bidrar också till att vi inte orkar hela vägen. 

Ni möter GIF i nästa runda, ett GIF som förlorade mot Fredrikstad, hur ser du på era chanser för att slå GIF? 

Vi tar kamp för kamp och vi kommer helt säkert att möta ett revanschsuget Gjelleråsen, vi går in i varje match med inställningen om att ge motståndarna en ordentlig match och ta med oss poäng, samma sak gäller mot GIF. 

Annars då, trivs du i ditt nya lag? 

Haugerud är ett fantastiskt gäng som sätter färg på innebandynorge och jag trivs mycket bra avslutar Myhre. 

← En legendar gör comeback!  En kamp for damene denne helgen →