Haiene viste tenner

En fredagskveld omgitt av rosa baller tiltaler vel ikke de fleste men det er noe de liker i nede i sørøst ser de ut til. Sarp stiller med et meget ungt lag, hele 9 spillere på 17 år er med å starter. IKA som er kveldens gjest stiller med fullt lag bortsett fra Mattsson.

IKA har alt av ball de første 10 minuttene og det er også dem som tar ledelsen gjennom Mads Rognsjord. Det går er sus i hallen og mange lurte på hvor Jelsnes var siden ballen gikk i åpen kasse men kroppsfinten til Mads lurte den ellers suverene keeperen ned i feil hjørne. Men etter dette kommer Sarp med og mer inn i kampen. Lasse Shie spiller en nydelig pass til Hjemgård som kommer alene med keeper og kampen er utlignet. Begge lag spiller Ok innebandy og keeperne er gode.

Andre periode starter og her er det Sarp som er litt mer på hogget. IKA slår indianer etter indianer så det blir vanskelig å dele ut fjærene til neste trening. Til tross for indianer festen klarer ikke Sarp å gjøre mål. Hjemgård får sjansen to ganger alene mot Macheda men IKA keeperen har stengt buret for dagen. Mot slutten av perioden får endelig IKA en sjanse og det er Brath som setter ballen i åpen kasse etter bra spill. Perioden ender og det står 2-1 på tavla.

I tredje periode så er det fortsatt Sarp som vil mest og de fyrer av gang etter gang. IKA ligger lavt og dekker mye skudd før de kommer frem til mål, de som kommer frem plukker Macheda ned som om det var epler fra et epletre. IKA har noen sjanser de også men Jelsnes stråler av selvtillit og er meget god i kassen. Med fem minutter igjen har Sarp trykk og man treffer stolpen, i nestkommende angrep er det i stedet IKA gjennom Mads som setter 1-3 målet. Sarp har ikke flyten i dag. I neste angrep setter Sarp den steinhardt i tverrligger i stedet, hva skjer, jo IKA kontrer og setter fint 1-4. Akerselva har flyten denne kampen og vinner 1-4. Hadde sarp treffet mål i stedet for stolpen kunne det sluttet annerledes. Jeg ser stor forskjell på Sarplaget etter trenerbytte og det lover godt for fremtiden.

← To ekstremt viktige kamper for fire lag i dag Tre herrekamper denne lørdagen →