Grei sjanseløse i Rommenhallen

Sveiva 12 – 4 Grei Skudd: 49 – 21

1 PERIODE: Velkommen til Rommenhallen Grei. Det er den hallen hvor kampen starter da dommeren blåser det i gang. Før Grei skjønner det så har jo Sveiva og importen hengt 3-4 pinner allerede og kampen er i grunn avgjort. Det hele starter med en helt fantastisk boksåpner av lillesøster Gidske til Adolphsson som ikke gjør noen feil. Sitt første av dagens 5 mål for Bilinska er en real drager opp i nærmeste kryss. Jeg tror ikke banemannskapet har fått ut den ballen enda faktisk. Om passningen til Gidske var en lekkerbisken så er ikke 3-0 scoringen hennes noe dårligere. Krysset til Thommessen får kjørt seg igjen og klangen når helt opp på tribunen. Grei tar T.O etter denne scoringen, hva som blir sagt aner jeg ikke, men det er Sveiva som eier matchen også etter dette. Marianne Nadim passer på å utnytte usikkerheter bak hos Grei å legger en lompe inn på mål. Thommessen må se også denne gå forbi seg. Grei klarer på mesterligvis å krige seg mer og mer med i matchen og får redusere to ganger før Sveivas storscorer Bilinska tar ansvar. Hadde Grei fått 5-3/4 der fremfor at Sveiva får 6-2, så kunne dette blitt ordentlig gøy. Dessverre for kampen og for oss tilreisende ser aldri Sveiva tilbake etter dette.

2 PERIODE: Grei får lov til å være med å leke i starten av denne perioden og det er duoen Christoffersen / Eriksen som gjør det for Grei. Kvikke til beins og kombinasjonene nærmer seg noe. De holder Sveiva målløse i over 15 minutter av denne perioden og tidvis er Grei ordentlig gode. Først ut hos Sveiva er det Gosh som er, 7-3, Bilinska 8-3 før El Kapitano får en gavepakke i slottet etter et sleiv «skudd» av Torp. Oda takker for gaven og slår inn 9-3. I en periode hvor Grei altså er best og vinner 15 minutter av perioden så taper de altså perioden i sin helhet med hele 3-1. Katastrofalt forsvarsspill og hodeløse rusninger ut på ballfører er feilene de gjør slik jeg ser det.

3 PERIODE: Vi har med oss 9-3 på tavla og Sveiva gidder ikke mer. Vanskelig å motivere seg for en perioden når kampen er død for lengst. Importen viser frem noen lekre kombinasjoner, Arkøy viser seg frem og Bilinska får henge noen kasser til. Utover det så slutter Grei å spille forsvar ca midtveis i perioden. Slusene på vid gap og helt hjerneblødning resulterer i at Sveiva takker for kaffen med 12-4.

BB Sveiva: Luize Bilinska BB Grei: Kine Hedlund Eriksen

Skrevet av Martin Helgestad

sveiva 2

← Historien om det som skjedde i Harstad lørdagen den 16.1 Sagene tok en solid seier i Soelbergelva →