Grei – NM Mester

Det har vært skrevet mye om denne kampen og om hvem som var favoritt eller hvem som hadde fordeler. Keeperspillet var det også spennende å se hvem som vant. Hvem vil gå seirende av Zouhar eller Nilsen.

Sarah Smith Lunde mot røkkla

Kampen startet i stor tempo og lagene var veldig ivrige på å vinne terreng og det var Tunet som scoret det første målet ved Sarah Smith Lunde etter 3.24. Tunet fikk ha mye ball, Grei ventet tålmodig og gikk i kontrak. Det resulterer i noen fine overganger. 1-1 kommer 5.53 ved Kajsa Madelene Liljefors. Kampen lever i aller høyeste grad. 1-2 kommer ved Heidi Fossholt Homble etter 09.58. Fine overganger der Grei for overtall. så kommer 1-3 16.40 igjen ved Heidi Fossholt Homble. Grei har virkelig tatt tak i kampen.

En oppoverbakke

1-3 etter 1 periode og det blir ikke bedre når Kajsa Madelene Liljefors setter 1-4 etter 24.12 nå virker Tunet litt ute av det. Når 1-5 kom etter 32.15 ved Nicoline Marie Karlsen Olsen så er kampen virkelig iferd med å bli avgjort. Tunet må frem for å kunne ha håp om å komme tilbake i hallen. Sarah Smith Lunde setter 2-5 etter 36.09, men det er hard jobbing igjen.

3 perioden

Grei er smarte i 3 perioden og spiller den av selv om Tunet får straffe som de skyter over.

NM-Gull til Grei. Gratulerer med NM-gullet.

Bortelagets beste spiller: 39. Marthe Bøyding Borgen

Hjemmelagets beste spiller: 15. Sarah Smith Lunde

Vil også takke Marthe Bøyding Borgen og Bjørn Borgen med NM-gull. Så utrolig kult.

NM-finalen statistikk

Her er den

← Tunet NM-mester – for et DRAMA!!!! PAOLOS CORNER S0703 – NM-Finaler, billettpriser og annet kos… →