Grei herrer ansetter ny trener

Grei har ansatt den tidligere hovedtreneren for Sagene damelag Jakob Daniel Sandelin.

Blir spennende å følge Grei som tidligere i våres fikk sitt gode navn og rykte kastet ut på en to siders artikkel i Groruddalens Budstikke, da trener Kyrre Merg gikk på dagen etter at deler av herretroppen nektet å godta sommertreningens premisser. Det har blåst i alle retninger i groruddalsklubben og de har i alle fall fått til en løsning. Klubben der spillerne tydligvis bestemmer får en trener med lite erfaring fra herreinnebandy. Det skal bli spennende å følge Coach Sandelin.
I vår bok er dette et skritt i riktig retning for den unge svenske coachen. Etter 4 sesonger i Sagene damer har han i alle fall fått trent forsvarsspil om ikke annet.

Da skal alle klubbene i eliteserien for herrer ha ansatt trenere.
Tunet kom med en offisell bekreftelse på Bjørn Erik Torp i forrige uke. Han ble ansatt en måned tidligere, men har jobbet i det stille.
Dette kan ha med at Bjørn Erik Torp tidligere i våres ble avsatt som trener i Nor92. Det var tydligvis ikke enkelt å bli ferdig med en sluttpakke, da Torp hadde 1 år igjen av sin kontrakt.

Partene var visst rimelig langt fra hverandre og det skal ha vært advokater inne i bildet. Dette kan umulig ha vært en billig affære å få løst den kontrakten for Nor92.
Kontrakter skal følges og vi vil på VMG komme med en ABC artikkel der vi skal gå igjennom en ansettelse av trener. Ikke fordi vi kan alt, men fordi det ansettes feil trenere 7 av 10 ganger i idretten vår. Det er også noen trenere rundt om i vårt land som ikke leverer det som blir lovet.

← Tunet Galacticos VMG presenterer Norges nye landslagsjef →