Grei, Fredrikstad og Sarpsborg tok viktige poeng

Grei klarte endelig ta noen viktige poeng i bunnstriden. Dette gjør at dem nå står på 6 poeng og siste sluttspills plass. I neste runde har dem IKA og dette er en meget viktig kamp for clovnene fra sirkus grei. Harstad fikk så dem tålte, Grei fyrte av skudd på skudd og vinner helt overlegent med 13-4 til slutt. En tung helg for Harstad som tapte stort i begge kamper. Som det ser ut som kommer laget bare til å kunne ta poeng på hjemmebane.

Fredrikstad sleit lenge hjemme mot Sandnes. Etter to perioder er det helt jevnt og Sandnes kjenner at de kanskje kan ta sine første poeng på bortebane. Så våkner Fredrikstad med 20 minutter igjen og vinner siste med 4-0. Sindre Næss står for 3 av kampens syv mål som ble scoret av hjemmelaget. Sterkt av Fredrikstad med den tynne troppen å være best i helgens 6:e periode. Viktig for laget som nå har 6 poeng sammen med Grei og Sandnes.

Sarpsborg dro det lengste strået i Drammen. Kampen som ble sendt live på twitter og streamet rett fra et Gopro kamera bydde på spenning helt ut i siste spilleminutt. Dette var kampen når Nor92 skulle snu trenden. De gjør det også bra og leder en stund i siste perioden, men Sarpingene gir ikke opp og kommer tilbake sterkt. Sarp står nå på 7 poeng og Nor ligger helt i bunn med 0. Neste uke skal de til vestlandet og vi får håpe de kan ta sine første poeng der i stedet.

← VMG tar dømming til et nytt nivå Toppkamp i dameeliten denne søndagen. →