Grei – BMIL referat 22.10

Goood søndag ettermiddag.

Som dere vet skulle jeg dekke kampen mellom Grei og BMIL igår, noe jeg selvsagt også gjorde.

Kampen begynte 13.00 i ny apalløkka og det var ca 45 tilskuere denne gangen. Det var også forventet, da vi visste at Sagene og Sveiva skulle møtes litt senere på dagen.

1 periode:

Det er mye hawaii fra Grei jentene og BMIL har en fart som stresser jentene fra Groruddalene, slik at de ikke får til sitt spill. #8  Mai, fra BMIL er rask og snapper en del baller, men det blir ikke annet enn noen frislag her og der i første periode. #60 Eline Rød i BMIL målet har også noen redninger som er veldig gode og som gjør at det står 0-0 etter første periode.

2 periode. 

Etter 1 minutt setter Grei jentene sitt første mål. #21 Eline Dagestad ass. fra #24 Kajsa Liljefors, som skal vise seg å bli et radarpar for resten av kampen. Denne perioden kjemper BMIL like hardt, men nå har Grei jentene fått senket skuldrene noe, selvom de fortsatt henger seg litt på BMIL. Balljente på siden og sekretariatet synes at  det kanskje hadde vært mer moro om det hadde vært en ball til hver, men dommerne er ikke helt enig.

DIGRESJON: BØR LESES!!!!

Som spiller er det aldri lurt å gå imot en dommer. Man må alltid være hyggelig mot dommeren. Denne kampen hadde vi to, som er vanlig. En veldig høy og en litt mindre. Den ene dommeren hadde antageligvis fått ny fløyte, slik at han ville bruke den mest mulig, mens kompanjongen hans, ikke var fullt så ivrig. Jeg henger aldri ut noen, men … det kommer et men… jeg synes at det kanskje er litt mye hubba bubba i dømmingen i forskjellige matcher, og kanskje noe dommerne i kretsene rundt, burde bli enige om er; Hvordan man dømmer matcher!! 

For, jeg har vært dommer selv, og da hadde vi enkelte regler å gå etter, som jeg synes varierer fryktelig i alvorlighetsgrad fra match til match.  Man kan få knekt en kølle av et slag, eller slått skall av kølla i en match, UTEN at det blir 2 minutter, mens i andre matcher er dette neste 2 + 10. Nå overdriver jeg veldig, men jeg synes dette bør tas tak i. Ikke noe negativt til noen. Å få jevnet ut denne forskjellen hadde vært fint. SELVSAGT skal en dommer bruke skjønn, men det får da være måte på.. Nok om det…

I andre periode får BMIL 2 minutter for slag, helt ok dømming. Grei går av banen etter andre periode ledende 1-0 over BMIL:

3 periode:

Litt flere tilskuere nå, da det var herrematch etter oss. Etter 44:04 Sette # 35 Sunniva fra BMIL ballen i mål fra # 19 Riccarda. Og like etter blir det mål igjen til BMIL, her blir det sagt at det er selvmål, men jeg mener bestemt at # 37 Ekta fra BMIL,går kjøkkenveien og skal ha for den, selvom det er stort kaos i Grei’s forsvar. Grei tar time-out.!!!

Noe riktig blir sagt i time-outen for bare 10 sekunder etter utligner Grei til 2-2, da igjen gjort av radarparret #21 Eline Dagestad ass. fra #24 Kajsa Liljefors.

6 minutter senere tid: 50:02 3- 2 #21 Eline Dagestad ass. fra #24 Kajsa Liljefors.

51:49 4-2  #21 Eline Dagestad, usikker på assisterende her, sikkert #24 Kajsa Liljefors.

53:19 5-2 # Torp med assisterende fra # 19 Captain K.

Dette blir kampens siste mål….

Bestemannsprisen går selvsagt til;

#60 Eline Rød, Keeper for BMIL

# 21 Eline Dagestad.

Har ikke sjekket om det var navndag for Eline igår, men tydeligvis hadde begge jentene med dette navnet en veldig bra dag..

Jeg er så heldig å kjenne Eline veldig godt… Nå ble dere sikkert forvirret, men dette er da #21 fra GREI.. Jeg vet at hun spiste god frokost igår, superpeanøtter og litt melk. Det er så moro å se at ei litta jente fra Solbergelva, kan sette så spor i norsk eliteserie. Det som bare er litt dumt med Eline, det er at hun fort kan bli veldig engasjert, og da bomme på åpent mål i de siste minuttene av tredje periode.

VMG her, aka Tuva, tippet litt feil, men jentene fra Groruddalene går seirende av banen 5-2..

← Slevik best i rommen Et favoritt lag og en gigantenes kamp denne søndagen! →