Greåker videre til semifinale etter maktdemonstrasjon på hjemmebane

Første periode drar igang og vi stør rett over Greåker før de skal løpe inn. Speaker velger å introdusere IKA i stedet for Gif noe som Gif supporterne ikke liker alt for masse. IKA spillerne på tribunen sier takk foe introduksjonen. Vi sto som sagt over Greåker og vi kan konstatere at tenningen er på topp. Det merker vi også med en gang dommeren blåser i pipa, for dem vinner alle dueller hele tiden og har 99% av ballen. Man skyter og presser på hele tiden. Gif får ikke til så mye og man ser nesten ikke ut som om man vil være her til tider. Bortsett fra Falkeid som ser ut å ha nytet sin powernap på veien ut, for han redder nesten alt!! Men i slutten av kvartsfinalens billigste 2:minutter klarer Greåker å sette ballen etter en nydelig pass fra Skistad til Klefbeck. Etter dette er det som før, men Gif har litt mer ball. Men så havner Gif sin 3:e rekke på banen samtidig som Greåker setter på sin første… da tar det ikke lang tid før Torp finner Klefbeck og han setter sin andre ball. Greåker vinner perioden og leder sa kampen 2-0, vi får håpe Gif spiser det samme som sin keeper eller har tatt en liten høneblund for da har de muligheten.

Andre periode starter som den første og Greåker klart best. Det skjer noe på midtbanen og plutselig ligger Bøckman ned, når han reiser seg er han rasende på Nordstrøm. Det slutter med at begge får sone 2:min hver. Når vi spiller 4v4 passer Torp på å besøke slottet, han løper rett igjennom og Falkeid som kastet seg når han var i midten er ikke i nærheten av å redde backhanden han ruller mot mål. Vi har da 3-0 og Greåker kontrollerer alt. Ikke så lenge etter får Gif prøve seg i overtall og her viser dem styrke, på et klassisk «lure-skudd» setter dem dagens første redusering. Etter dette skjer det faktisk ikke så mye i perioden som startet med masse underholdning. Begge lag spiller fortsatt på tre rekker hele perioden. Vi gjør oss klar for tredje periode nå og vi håper kampen kan ta litt fart selv om det ser ut som om Greåker kommer til å kontrollere dette tiden ut.

Tredje starter i ett litt høyere tempo som alle er inne håpet på. Men tar ikke lang tid før Greåker øker på ledelsen til 4-1 etter en indianer fra Gif. Etter dette våkner bortelaget enda litt mer og har faktiskt press i et par bytt. Men det utnytter Greåker som kontrer og Bøckman får sette ballen i åpen kasse etter fin pasning fra Kvisvik på tiden 47:02. Vi lurer alle på om Gif kommer til å klare dette nå… De neste minuttene får vi se et Gif som har lyst men ballen vil ikke inn i mål. Greåker presser veldig og Gif får ikke ballen dit de vil. Førsterekka til Gif får mye spilletid og de er trøtte, de jobber ikke hjem engang når de mister ball med 5 min igjen. Falkeid redder ball etter ball når Greåker kontrer… bjørn står konstant nå. Tid 57:23 slår enda en Gif spiller en indianer og Greåker slår spikeren i kista… denne kampen ble aldri noe kamp og Greåker viser at dem er å regne med på hjemmebane.

Skuddstatistikken slutter 31 – 11

← The same procedure as last year (kvart)FINALE i Tindlundhallen denne fredagen! Blir det Greåker eller Gif som tar seg videre? →