Greåker tok med seg alle poeng hjem

nor-gre

VMG tok turen til Drammen denne aften for å se kampem mellom Nor 92 og Greåker.

Det er litt mindre folk i hallen enn forventet og det er ikke lenger like stort show når spillerne entrer banen, men det er fortsatt en ok stemning i hallen. Det er Nor 92 som starter best og de setter også kampens første mål og årets første mål på hjemmebane. Det tar ikke lang tid før Greåker kommer i angrepp og slenger inn en passning. Det ser ut som om keeper blir veldig overrasket da hverken forsvarande bekk eller angripende ving plukker ballen før den ender opp bak ham i mål etter å ha rullet mellom hans bein. Første periode byr ikke på særlig bra innebandy og det skjer ikke spesielt mye. Skuddstatestikken 5-6 taler jo sitt klare språk den også.

Periode to blir litt annerledes. Nor er først med å sette ballen i mål og tar atter igjen ledningen. Men i neste spillesekvens gjør Greåker mål på samme måte. Et pass fra kanten som ingen vil røre og ballen ender opp i mål. Det virker som om Nor mister mye av kreftene sine ved å slippe inn det målet og Greåker ser litt sterkere ut. Bortelaget presser mer og mer og til slutt blir det også mål, og et til.. Perioden er over og det står 2-4 på tavla. Det kunne godt vært flere mål til Bulldogs som virkelig presser ned Nor i egen målgård omtrent. Keeper i Nor gjør mange kvalifiserte reddninger og det er derfor dem fortsatt har en sjanse i siste omgangen.

Greåker ser ut som vinnere når de betrer banen. De vinner duellen og holder ballen i flere minutter før Nor får en første berøring. Men det skal ta hele 9 minutter før de setter sitt 5:e mål. Til 6:e målet tar det bare 6 sekunder fra duell. Med ti muntter igjen leder altså gjestende med 2-6 og det ser ut som om kampen er over. Greåker skal sette enda en i nett før Nor får et trøstemål med drøye 4 minutter igjen. Det blir en tøff duell i rundvant til Nor med 2 minutter igjen og dommeren tar en dobbelutvisning. Før kampen er over sitter det 3 Nor 92 spillere i skammekroken.

Kampen slutter 3-8 og er egentlig en ganske trøtt historie. Hverdagskamper med lange reiser er ofte slitsomme og blir ikke det samme som på helg. Greåker spillerne er ikke helt fornøyd med egen innsats etter kampen. Selv om Nor 92 ikke viser det i kveld så tror jeg at de har mere å by på. Jaksland den eldre er meget god til tider og serverer lagkamrater herlige passninger. Nor har en stor tropp og mange nye spillere, de blir nok bare bedre og bedre fremover. Greåker når ikke det nivået vi er vant til å se dem i men jeg vet at potensialen fortsatt er der så det er nok bare et spørsmål om tid.

IMG_8082 IMG_8098 IMG_8106 IMG_8119 IMG_8157 IMG_8189 IMG_8186 IMG_8217 IMG_8219 IMG_8077 IMG_8073 IMG_8070 IMG_8233 IMG_8246 IMG_8243 IMG_8242 IMG_8237 IMG_8236 IMG_8248

← Sveiva tar i mot Slevik fredag kveld og Sarp får besøk av Gif Dynamitt omgang 1 →