Greåker – Sarpsborg kamp nr 1.

Da er vi endelig i gang med den første semifinalen, og en av de få vi faktisk kan se uten å gå glipp av den andre siden lagene her har tenkt Norskt og ikke Svenskt. I Sverige spiller dem annenhver dag selvfølgelig.

At Greåker skulle spille semi kommer nok ikke som en stor overraskelse, men det at Sarpsborg står for motstanden var det nok ikke mange som trodde før sesongen.

Sarp har vært ganske gode fra start og man slå ut Tunet i kvartsfinalen. Det er selvfølgelig sterkt gjort og har vel gjort at man tenkt litt ekstra på hvordan det kan gå nå. Jødalstuen har fått mye cred for sine poeng med all rett, men han har fortsatt dårligere snitt enn både Klefbeck og Lars Erik Torp som begge har minst tre i snitt. Klefbeck som for øvrig er mer enn dobbelt så gammel som unggutten.

Jeg tror helt sikkert at Sarp kan gjøre noen mål, kanskje også spille en jevn kamp eller to men mot det Greåker jeg har sett i år så skal man ikke ha en sjanse. Ikke i best av fem kamper.

Om vi ser over grensen så har sikkert mange fått med seg at begge favorittene Falun og Storvreta tapte mot sine motstandere Linkøping og Mullsjø. Om begge bortelag vinner sine første kamper i Norge blir jeg meget overrasket.

Jeg er usikker på skadesituasjonen i begge lag, men ryktene sier at Arvid kanskje står over et par kamper til.

Ballen er rund og sarpsborg er sultne men det spørs vel om ikke bulldogene spiser haimat i dag. De rutinerte spillerne på Greåker som Skistad, Søtorp, Torp, Syrrist og Klefbekk bryr seg nok ikke om hva det står på tavla til en hver tid og vet at om dem maler på så kommer målene. Det unge Sarp får det nok tøffere med nervøsiteten.

Sett rekke for rekke så kan begge sine førtserekker spille ganske jevnt. Andre mot Andre tror jeg Greåker vinner klart og tydelig, tredje mot tredje kan også bli jevn. På keeper posisjonen er jo Pels en favoritt og på sine beste dager ustoppelig. Så den går i Sarpsborg sin favør.

Jeg tror at oddssetteren har gjort jobben riktig denne gangen og VMG tipper 9-4

← To semifinaler for herrene i dag Tanker om herrenes semifinaler →