Greåker opp i ledelsen

Første periode starter i et ganske høyt tempo og begge lag kjenner på hverandre. Greåker trykker på litt mer og det er også dem som tar ledelsen på et klassisk flyt mål. Folk på kassa og inn med ballen! Ikke lenge etter setter Martinsen fra sveiva utligningen. Nå står begge lag høyt på hverandre men Greåker takler det best! Man får mange farlige sjanser og det utnytter man. Man setter både 2-1 og 3-1. Begge lag får en utvisning i denne perioden da de slår bort ballen. Bra at dommer er konsekvent! En ikke alt for spennende periode.

Ja andre periode må deles i to perioder. Første ti starter med at Greåker setter 4-1 og mange tror at nå er det klart. Så tar sveiva over kampen helt og har alt av ball. Bøckman i målet får virkelig kjempe nå. Sveiva setter både en og to reduseringer før Greåker tar TO. Andre del av perioden starter etter denne og det er Greåker som setter 5-3. Sveiva svarer så snart de kan og vi har 5-4 og spenningen stiger. Greåker er nå tilbake igjen fra pausen de hadde i starten av perioden og begge lag har sjanser. Med mindre enn et minutt igjen setter Greåker 6-4 og perioden er over.

Tredje periode er i gang og begge lag vil mye igjen! Der går mye frem og tilbake før endelig sveiva får jobbet inn reduseringen. Bakke setter 6-5 målet med 10 min igjen å spille. Men nærmere enn dette kommer aldrig sveiva. Man drar på seg en utvisning og der setter Greåker 7-5. Etter detta tar man ut keeper og da triller det inn to baklengsmål til. Greåker vinner fortjent 9-5 etter 50 stabile minutter (ser bort ifra de 10 første i andre periode). Banens beste ble Jonas Bøckman og Mack Hightower Gustafsson

Greåker – Sveiva 9-5 (3-1,3-3,3-1)

Tindlundhallen

Tilskuere: 200

Mål Greåker: Jonas Bøckmann 3, Lars Erik Torp 3, Martin Lilleby, Jonas Klefbeck, Michael Helgesen.

Mål Sveiva: Christoffer Øistad, Patrick Martinsen, Marcus Gustafsson, Kristian Becher, Kristoffer Bakke.

Utv.: Greåker 1×2 min., Sveiva 2×2 min.

Skudd: 28-23

Dommere: Kristoffersen/Olsen

← Stille i hovedstaden denne lørdagen, tre utenbys kamper 2 Damekamper denne helgen →