Greåker kjører lett over IKA i kamp en.

Greåker er fortsatt ubeseiret i Tindlundhallen etter at IKA har vært på besøk.

IKA starter faktiskt ganske bra og setter også første målet, men etter det så er det Greåker som eier  nesten hele kampen. Man vinner alle dueller forann eget mål og IKA klarer ikke å treffe mål engangs i første periode får man bare tre skudd på mål.

Andre periode blir ikke bedre for bortelaget. Hver gang IKA nærmer seg så setter Greåker opp farten og det ser ut som om dem gjør mål når dem vil. Etter andre periode står det 6-3 på tavla og IKA har fortsatt ikke våknet. I tillegg til at Greåker kontrollerer kampen spiller de også på tre rekker hele tiden og sparer mye energi til neste kamp.

I siste periode er det også Greåker som starter best om man setter 7-3 og kampen virker over. IKA får prøvd seg i overtall flere ganger men får ikke inn kula. Til slutt reduserer man til 7-4 og et lite lys tennes. Nå setter man opp tempo litt og i kampens siste 5 minutter har man flere skudd på mål enn man hatt i hele kampen frem til den tid. Men Greåker står bra og IKA treffer ikke nettet. Greåker vinner helt rettferdig etter å ha skutt over dobbelt så mange som IKA.

Greåker – Akerselva 7-4 (3-1,3-2,1-1)

(sammenlagt 1-0)

Tindlundhallen

Tilskuere: 154

Mål Greåker: Jonas Klefbeck 3, Lars Erik Torp, Kenneth Skistad, Jesper Hägg, Jens Ohlin.

Mål Akerselva: Mads Rongsjord, Per Christian Brath, Magnus Andersson, Mattias Ager.

Utv.: Greåker 4×2 min., Akerselva 3×2 min.

Skudd: 40-23

Dommere: Ingebrigtsli/Henriksen