Goodbye Harstad, Hello Sandnes!!

lagbilde

Sandnes – Harstad 8-4 (4-0) – (1-3) – (3-1)

Ny kamp og nye muligheter etter noen uker med opphold. Sandnes stiller opp med fire rekker?! mot Harstad, som kun hadde to rekker og en målvakt med seg til dagens oppgjør.

Første periode kan oppsummeres kort: Total Sandnes dominanse fra start og etter 7 minutter  kommer første målet etter fint spill fra back posisjon. Etter skåringen så er det kun et lag på banen og første perioden avsluttes med 4-0. Beste periode Sandnes har spilt så langt!

Hva som skjer i andre perioden forblir en gåte, for Harstad ville mer og de får valuta for sitt hard arbeid. Harstad vinner andre periode med 1-3. Sandnes går i den såkalte undervurderingsmodus. Kampen varer i seksti minutter og Sandnes inviterer Harstad til kamp, men takket være en god Trond Vervik så ble det ikke flere mål og Sandnes kan gå til pausen med 5-3 ledelse. Harstad skal ha ros for innsats og vilje i denne perioden!

I tredje periode henter Sandnes seg igjen og da er kun et lag på banen igjen. Sandnes øker tempo i spillet og da blir det mål. Harstad på sin side blir jagende og satser på kontringer, men kreftene tar slutt og Sandnes vinner fortjent 8-4.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av Sandnes, til tross for en dårlig andre periode så var seieren aldri særlig truet. Det må også nevnes at alle fire Sandnes rekkene fikk spille i dag og alle gjorde en flott innsats i dag!

Nå er det 4 ukers opphold før vi tar i mot Sveiva i Hanahallen, en kamp vi allerede gleder oss til!

Ps: Viktor, husk å ta med deg shortsen denne gangen 🙂

← En meget spennende kamp denne søndagen Stille i hovedstaden denne lørdagen, tre utenbys kamper →