Godt det er 1 mnd til VM

Var det bussturen som hadde tæret på, var de så sikre på seier!? Eller var det mangelen på Ketil og Torp!?

Helt Ok at dette skjer 1 mnd før VM, for skal Norge hevde seg så er dette alt annet enn godt nok for landslagstrener.

Nå skal kampene vises på TV, en får ikke gjemt seg bort.

1.periode. (Journalist Mads Rongsjord)
Norge virker som har tatt en lang helg på kompis tur. Vi står greit i oppstilt forsvar , men så fort latvia kommer opp i sonen med ball , så er vi passive , mister markeringer og er rett og slett for snille i forsvar. Latvia er disiplinerte i forsvar , agressive og tøffe i eget forsvar . Og når de kommer på overganger , så kommer de med HELE laget . Norge blir for statiske i sitt offensive , ingen som virkelig tørr.. merker at man mangler litt offensiv rutine og pondus. Latvia vinner en periode som det ser ut som norge fortsatt er i oppvarming 4-0 . Ser ikke lovende ut. Kan vi snu dette?

2.periode.

Norge ser ut som har våknet nå . Mer fart i bein og ball. Men ikke de store farlighetene . Latvia kommer fortsatt for enkelt inn i norsk sone . Men falkeid som har blitt byttet inn , gjør en kjempe periode med mange feber-reddninger. Savner litt engasjement offensivt med backer , vi er som regel i undertall når vi først kommer inn i sonen til latvia, da blir det vanskelig. Gidske er stabil bakover og har flere fine bevegelser og løp. Pedersen løper og jobber bra.

3.periode
Strater på hverst tenkelig måte, høyre backen til latvia kjører jorden rundt med hele femmern til norge , før han legger ballen til en umarkert latvier i slottet. 5-0… latvia er flinke offensivt og kommer med hele rekka dypt i norsk sone . 4.30 ut i 3.periode kommer norges første backskudd , på tide. Nå er norge litt mer sultne , vinner litt dueller og tørr å gå helhjertet på kontringer. Så kommer målet til norge. 07.00 ut i 3.periode , norsk kontring som ender hos bakke på litt skrått hold. Gjør som han pleier , bortre kryss 5 -1.. gledesrusen er kortvarig , de neste minuttene har latvia lekestue . Setter både 6 og 7 relativt lette mål. Di siste 10.min kontrollerer latvia . Spiller klokt av kampen og vinner til slutt 8-1 .

Håper det var en wake up call , og vi får se et bedre norge i neste kamp . For dette var ikke bra.
Ser at vi mangler litt rutine både offensivt og deffensivt . ( rognlien , kronberg , torp , har meldt forfall)