God gammeldags herjing….

Begge lag mangler en del av de faste spillerne sine. Men for norsk innebandy så er det helt ok. Da får de yngre en sjanse og det har de bare godt av.

Nor92 – Gjelleråsen   3-10(1-3,1-5,1-2)

Det starter i stort tempo og begge lag vil vise at de kan spille. GIF tar ledelsen ved Robin Norstrøm bare slik han kan. Han trer den mellom keeper og stolpe fra nesten død vinkel. Nor får styre, mens GIF kontrer. Det skjer igjen og igjen og igjen. Det er bare usikkelighet at GIF ikke leder med flere mål. 0-2 kommer i undertall. Hovind gjør bare slik han kan. Tar kule og går opp og setter den kaldt imål.
Nor reduserer til 1-2 ved Didrik Grøstad, men det er GIF som tar 1 periode med 1-3. Et fantastisk volleyskudd fra Colin Oustad hos GIF.

2 Periode

1-4 – Mikael Broms kommer ved svakt forsvarsspill av Nor92. Det blir ikke enklere når Nor aldri kommer forbi de 3 som står øverst i GIF sitt forsvarsspill. Nor har ball, GIF kontrer. Spiller bølger frem og tilbake, men Nor treffer ikke på mål med sine sjanser. 1-5 Norstrøm, 1-6 Norstrøm. Robin Kulpakko har rett og slett ikke noe særlig hjelp bakover på banen. Hver gang Nor blir brutt er det 1 mot 2/ 2 mot 3 eller til og med 1 mot 4. Keeperbytte i Nor gir verdifull kamptrening til unggutten der. Veldig overraskende at ingen er mer sultne når de først får lov til å spille kamp. 1-7 kommer ved Audun Hovind som har fått luft under vingene.
Casper Styffe setter 1-8 etter 2 returer på keeper. Nor har ikke kontroll på hva de gjør bakover på banen. Det er direkte russisk rullett for Nor keeperne. 2-8 Kristoffer henriksen.


3 periode

Kampen er i realiteten avgjort. 2-8 med 20 min igjen. Det skal holde hardt når GIF er så overlegne som de har vært til nå. 3-8 kommer ved Nors nye finne Aleksi Oskari Järvenpää. Nor prøver og prøver, men er ikke i nærheten. 3-9 kommer ved superstjerna til GIF Audun Hovin. Hovin har vært god i hele kampen og er viktig i sin rolle. En ekstremt rotete 3 periode, men det er mer pga at GIF roer ned og spiller på flere spillere. 3-10 kommer på fint samspill i 1 rekka til GIF Broms finner Oustad og han setter den enkelt i mål.

En ganske grei seier for Gjelleråsen IF. Nor må opp mange hakk om de vil bli i eliteserien.

← Ny Covid Case Historiske øyeblikk →