Gjelleråsen får seg en første trøkk

Første perioden starter i høyt tempo. Men det er helt klart Tunet som er best. Det tar dem heller ikke så lang tid før Wallin setter ballen i krysset. Det ser ut som om Gif henger litt etter og det gjør at de kommer seinere inn i duellene. Derfor får dem også 3 utvisninger denne perioden. To av dem ender i baklengsmål. Etter 19 spilte minutter står det 0-5. Da våkner heldigvis Gif og først er det bjerknes som runder buret og setter den i mål. Så med 3 sek igjen får Gif frislag foran mål. Ballen er innom 3-4 spillere før den settes i mål etter et bra skudd.

Andre perioden starter i et veldig høyt tempo fra begge lag. Men enda en gang så er det Tunet som kommer best ut og de setter både 1 og 2 kasser før Gif tar en TO. Tunet spiller veldig bra i dag så det er ikke det at Gif er dårlige. Men noe må skje. Etter TO blir tempoet dratt ned et par hakk. Det er også Gif som setter neste mål. Perioden ender 1-2 og det står 3-7 på tavla.

Tredje periode er igang og nå er det Gif som er beste laget på banen. De presser på veldig og setter også 4-7 målet ganske raskt. Men Tunet er en maskin som er vanskelig å få høl på, de forsvarer seg meget godt og kontrer også bra. Perioden ender 3-2 og kampen 6-9.

Atmosfæren i hallen er bra, akkurat som den skal være når det er toppmatch. Tipper på at den tar årets til nå publikum rekord. Det er bra tempo på banen og taklingene er tøffe. Tunet er det klart beste laget på banen frem til det at Gif tar TO etter ca 31 minutter. Etter dette kommer de sterkere tilbake og i siste perioden har de en veldig press mot Tunet målet. Det så litt ut som et guttelag som spilte mot et seniorlag. Det er litt mange som forventer individuelle prestasjoner i Gif men Tunet er mer som et lag.

Synd de ikke ble litt jevnere for da hadde nok publikum vært litt med «med» i kampen selv om de fortsatt gjør en god jobb med å støtte hjemmelaget.

Det ble til slutt 26-29 i skudd og banens beste ble Isaksen for Tunet og Bjerknes for Gif.

← Et bunnoppgjør og to slag om topp 4 plasseringene. Ett toppoppgjør i Eliteserien denne tirsdagskvelden →