Gigantenes møte – Herre VM dag 2

Alltid kult å se Finland møte Sverige. Det er ingenting som blir lagt imellom når disse to gigantene møtes. At de møtes i gruppespillet er også morsomt. Det ble en kul kamp mellom to gode mannskap.

2021

Lagene har møtt hverandre 4 ganger hittil i 2021 og de kjenner hverandre godt. 2 seire hver og det er knyttet stor spenning om hvem som treffer formen i Helsinki. Det er mye historie mellom nasjonene og det blir morsomt å se om Finland får frem noen nye stjerneskudd nå som Mika Kohonen blir å se i dress bak spillerne.

Kampen – Finland vs Sverige

Det tar fyr med en gang – Sverige får straffe, men Kim Nilsson bommer. Finland tar ledelsen med 1-0 etter 3 minutter, standarden er satt. Finland går til 1 pause med 2-1 ledelse. Det er jevnt og duellene er av en annen hverden. Mye irritasjon skal ut og dommerne har sin fulle hyre med å få med seg alt. 2 pause og det står 3-2 til Finland.

3 periode – høy tension

De siste 20 minuttene så får Finalnd det i sin bane. 4-2 kommer og selv om Sverige får inn 4-3 så avgjør hjemmenasjonen med 5-3 3 minutter før slutt. 6-3 og 7-3 kommer som et resultat av at Sverige må frem. En fin ettermiddag med innabandy er over og det er en hel uke igjen,. Vi gleder oss.

Fotokred: Juha Käenmäki

← Historien viser at noen mangler spilleforståelse -Herre VM dag 2 2 semifinaler – 2 scenarioer Dag 8 →