Gif vinner sterkt og Slevik til semi

Vi har tatt turen til lihallen denne kvelden for å følge med på den mest spennende av dagens kamper (Sorry Ihle). Vi kommer 45 før kampstart og publikum har allerede begynt å fylle opp hallen.

Lagene starter litt trevende men det er Gif som får første skudd på mål. Robin Nordstrøm er tilbake i førsterekka å han ser heit ut. Bjørn som var magisk i forrige hjemmekamp har større biceps en noen gang før og det er også han som assisterer Bjerknes. Ikke for at assisten var så god men målet der i mot sitter rett i krysset! Gif har mye ball og det er Greåker som heller går på kontringer. Greåker er også veldig nærme med to stolpeskudd i samme periode men det blir ikke mål og Falkeid er god i målet. Med tre minutter igjen får Gif muligheten i overtall og her setter Olav Falkeid et fantastisk skudd rett i første kryss! Gif vinner perioden 2-0 og tar nå pause.

Andre periode starter og man merker at Greåker vil mer nå, man setter også et mål etter bare et par minutter, Søtorp har ikke rukket å løpe hjem og står på riktig plass til riktig tid. 2-1 står det på tavla nå. De får noen sjanser til mem Gif jobber deg inn i kampen. Plutselig er kontringen der og Midtsven fristiller Mellum som avslutter med klass. 3-1 nå og Gif ser ut som et lag med tenning igjen. Så er Midtsven og Mellum på banen igjen, det ser ikke Syrrist som slår årets kanskje mest soleklare indianer. Den plukkes opp av Mellum som sentrer den via krysset til Midtsven som setter den i mål på volley. 4-1 nå og Gif kontrollerer resten av perioden.

Tredje periode starter med en smell og vilken avslutning vi skal få! Gif starter best og man setter 5-1 tid 44:44 da man spiller 5 mot 3. Etter dette ryker man på en utvisning og det blir spill 4 mot 4 i nesten 90 sekunder. Her setter Torp to mål på 30 sekunder og vi har plutselig 5-3 på tavla. Gif står litt høyere og når skistad får en dytt i rygg mister han ballen og Gif setter 6-3. Greåker trykker å trykker å målene kommer. Først 6-4 og med noen minutter igjen 6-5. Helt på slutten tar man keeper og man har sinnsyk press. Men Falkeid er helt strålende i målet og hele Gif kjemper så svetten spruter og blodet renner, man kjemper seg faktisk hele veien til en ny kamp i Tindlund hallen på fredag!

Kvisvik og Andreas Falkeid fikk bestemannsprisene.

Slevik vinner i Haugerud med 9-1 og er klare for semifinale dem også.

← #32 Enda en damepodd er nå lagd og klar. Paolo, Petter og Rikke Solheim i studio To kvartsfinaler som kan begge kan avgjøres i dag (følg begge live på twitter) →