GIF – Slevik kamp 4

image

Vi ankommer Lihallen ca 15 minutter før kampstart og jeg føler vel ikke helt at stemningen er som den burde være men det har i hvert fall dukket opp greit med folk. Kunne ikke huske at tribunen var så dårlig som den faktisk er. Hvorfor bytter man inne ikke ut det rekkverket som er satt rett foran sikten mot banen med pleksiglass eller noe annet sånn at man faktisk kan se hva som skjer på banen? Nok om det.

Kampen drar igang og det ser ut til at det er to lag som vil vinne utpå banen. Førsterekka til Slevik er god i dag og de får mange gode sjanser, men det er Fighters som setter første ballen i henholdsvis åpen kasse etter at det vært litt rotete foran mål. Før perioden er over skal Slevik få et overtall og det er jo egentlig noe de er helt ok på. Derfor er nok ikke så mange på tribunen eller banen overrasket da ballen ender i mål etterhvert. Det står 1-1 på tavla og vi tar en liten pause. Skuddstatistikken denne perioden sier en hel del og den ender 3-11.

image

Det smeller bra ute på banen og begge lag gir alt de har. Hagen er i god form i dag og byr på et herlige finter. Den stakkars Slevik bekken som røyk på den ene tunellen leter nok fortsatt etter ballen.

Vi var inne på det før og her er vi nå igjen. Overtall til Slevik etter er kanskje ikke soleklar utvisning men den blir nå dømt til slutt. De vet hvordan man triller ball og med en mann mer på banen blir det enda et mål. Klokka står på 27:02. Nå ser spillet litt annerledes ut og det svinger mye frem å tilbake. Det ender opp i at vi får mange mål på få minutter.

Først utligner GIF med dagens nest peneste scoring til 2-2. Slevik trykker tilbake og når klokka viser 30:38 står det 2-4. Etter drøye 4 minutter har GIF utlignet igjen, dette gjennom en av fighters beste spiller idag ”Fleksnes” og Tommy Midtsveen som setter dagens absolutt peneste kasse. Etter målet av Tommy ser de ut som noe skjer med Stræte og han tar ballen selv, drar et par mann og setter den i krysset han også. Slevik i leding med tre minutter igjen. Aas som vært ganske usynlig til nå i kampen drar på et skudd fra egen banehalvdel med drøye minuttet igjen. Dette oppfatter Wendelstig som lynkjapt er på returen og det er atter igjen utlignet. 5-5 etter andre periode.

image

Dagens beste spiller heter Andreas Nordli og står som keeper i GIF. Har ikke sagt så mye om ham til nå men for dere som var der så var det et herlig syn. Han reddet flere 100% sjanser og han holder GIF i kampen hele tiden. Han gjør således bare en tabbe denne kampen og det er når Slevik har enda et overtall.

Det er Stræte (som vanlig idag) som er sist på ballen og den går i første stolpen. Stilinga nå 5-6 og nå trykker GIF på med alt de har. De har flere sjanser nå og det er ikke langt unna et par ganger. Med fem minutter igjen tar GIF Time Out. Hele tribunen skjønner at GIF har fått beskjed om å sette ballen i mål! De presser på som aldri før og er veldig nærme. Med 1 minutt igjen tar de keeper og ballen ruller rett forbi streken flere gangen. Slevik sin keeper gjør også et par feberredninger som jeg tror alle hans lagkamerater takker ham for nå. Med noen sekunder igjen mister GIF ballen og Glen setter den til slutt i mål.

Slevik vinner kampen 5-7 og semifinalserien med 3-1 i kamper. GIF har gjort en kjempeinnsats og har nok overrasket både Slevik og oss innebandyentusiaster.

image

Etter kampen sier vi farvel til flere spillere i GIF som bestemt seg for å legge kølla på hylla. Det er med en tåre i øyet vi sier “Ha det” til noen av Eliteseriens absolutt beste spillere og showmen. De som takker for seg er blant annet Texnes, Midtsveen, Wendelstig og Hansa. De har gjort mye for klubben til nå og kan sikkert hjelpe til videre i fremtiden. Vi ønsker de alle lykke til videre i livet.

Slevik er nå klare for enda en finale og det har gått som de fleste trodde før denne sesongen. De klarer gang på gang å gjøre de viktige målene og leverer når de må. Vi ønsker de lykke til i finalen som vi selvfølgelig kommer til å gi dere masse herlig informasjon om senere.