GIF – Sagene Elite Damer

Siden noen i teamet har tatt seg en heisatur til det store utland, fikk VMG bare dekket en av to damekamper idag.

Når man ikke har bil, kan det å komme seg til kamp være noe vanskelig. Omsider etter nok en buss og litt hjelp fra ruter veibeskrivelse, siden maps streiket, fikk jeg slått meg ned på tribunen i Lihallen.

Gif fikk besøk på hjemmebane av Sagene. Lihallen er egentlig ikke vanskelig å finne, men det virker slik, ettersom det nesten ikke er folk på tribunen.

VMG tippet 9-1 til Sagene, noe som var litt i snilleste laget da Sagene banket til med 14-0 seier idag.

I første periode synes jeg begge lag egentlig er ganske jevne. Dette fordi Sagene legger seg ned på Gif’s balltempo og det blir lite fart på kula.

02.16 får vi kampens første mål av Camilla Weigbye, assistert av Martine Jarnes. Det skulle bli ett av 14 til Sagene igjennom kampen.

Første periode synes jeg Gif holder ut mot Sagene- Itillegg til at Sagene har litt stang ut og er litt ufokusert til tider. Camilla Weigby er i siget idag og gjør sitt andre, uten assistanse når klokka slår 17:50.

2-0 etter første periode.14467154_10207502567866765_1077023729_o

Andre periode raser det på med mål, og nå har Sagene fått opp farten på kula. I denne perioden har også Gif noen kjempemuligheter, men det går ikke helt veien, og det står 7-0 på tavla etter andre periode. Det er mange av Sagenes jenter som meldte seg på poenglista, deriblant #5 Mia Østerhaug, som også idag blir banens beste for Sagene. Hun bidro totalt til 7 mål,  hvor av hun hadde 4 scoringer og resten assisterende. God spiller med et godt overblikk og bra fart i skuddet. #22 Hilma Tofte er også på listen sammen med #97 Mina Alfredsen  #19 Marie N Gundersen.

Sagenes Keeper Thea Kristine Ekholt starter kampen, og holder nullen frem til 3 perioden da hun bytter med Katrina-Marie Skjelvik. Begge holder nullen til kampens slutt.

Det hele ender 14-0 i Sagenes favør .

Jeg tenker litt slik som keeper selv, at når man får så mange i hatten er det litt ålreit å bytte, noe Gif ikke gjorde denne matchen. Det er kjipt når det runder så mange mål, å ikke få litt pause. Gifs keeper Madelen Høgnes Syversen gjør absolutt ingen dårlig match, men etter min mening er det litt greit å få slippe etter halvparten.

Ellers synes jeg ikke det er noen stor overraskelse at Sagene går seirende ut av kampen.

Spiller nr 14 Sandra Vika for Gif ble idag banes beste. Hun gjorde god figur og er en av de som hadde mye kontakt med kula i løp av kampen.