«GIF» knuste Gjelleråsen…

IKA gjør sin beste kamp hittil i år og nyforverene fra GIF denne sesongen sender sine forne lagkamerater hjem med deres største tap på 10 kamper. Ingen hadde vel trodd at kampen som ble spilt i går skulle slutte som den nå gjorde, hvorfor ble det sånn? 

IKA har en meget stor tropp i år, selv med tre spillende rekker har de mange unge lystne spillere som fortsatt sitter på benken fra start. Og det er her det starter! I går sitter blandet annet Tobias Lindberg op benken, en spillere som i mine øyne er en av eliteseriens beste, han scoret blant annet to mål helt selv borte mot Slevik. Inn går Anders Andersson i stedet og han gjør nok en av sine beste kamper noensinne. Det handler om helheten, ingen er sikker på sin plass, alle må krige. På treningene smeller det i alle dueller og det er null respekt uansett hvem som kommer mot deg. Det er først etter 11 kamper som IKA får utdeling for jobben som er gjort. Det har vært jevne oppgjør mot Sveiva, Grei, Sandnes, Nor og Fredrikstad der ikke alt har fungert som planlagt men i går løsnet det. Hvorfor er jeg ikke helt sikker på men den gløden i viljen i laget som var på plass i går varmer en gammel mann. 

Mads, Robin, Roar og Anton som kommer Gif ville nok vise at de ikke gjort feil valg med å bytte lag denne sesongen. De var innlandet i samtlige mål forover og gjør 10 av de 12 målene. De viser respekt mot det gamle laget og feirer ikke noe særlig men inne i dem bobler det nok av glede. Mads som ikke helt fått det til poengmessig i år står for 4 mål og er helt strålende. Gutten er overalt på banen og vinner hver eneste 50/50 situasjon. Mattsson trikser å troller med hjemmelagde finter og Gif forsvaret får bare stå å se på. Det siste volley skuddet i krysset fikk nesten bortelaget til å applodere. Roar er som en far for resten av laget og tar akkurat det ansvaret han skal ta. Laget støtter seg på en så sterk personlighet og IKA trenger ham! Anton jobber som ingen andre og plassen forann mål i forsvaret er det ingen som kan ta ifra ham! Sterk som en okse og sta som en norrlænning skal være.

61-15 i skudd plus mål sier det meste. Med over ett sludd i minuttet på mål blir det vanskelig for bortekeeperen. Gif har vært ekstremt gode i første perioden så langt i år men i går fikk de bare frem to skudd på mål. IKA hadde 18 og vinner også første 5-0. En bedre gjennomført kamp av hjemmelaget tror jeg ikke noen har opplevd før, Gif får aldri sjansen… IKA sikrer grepet om 4:e plassen og har nå 25 poeng etter halve serien.

← En helg med masse kamper er avsluttet Tre kamper i herreeliten søndag →