GI Jane kicked ass og tre poeng til Lyn.

1 divisjon Østlandet har i år en litt kul og spesiell samling med lag. Vål’enga, Lillestrøm og Lyn. Du får ikke en kulere sammensetning en dette. Tar du med Ajer (hamar og Ham Kam), Ull/kisa eller Øreåsen (Moss) så har du egentlig en kul 1 divisjon med mange «hat» kamper.

Høsten er her og en begynner å glemme de 6 mnd vi har hatt med sol. Så en høstdag i september så var en å så på kampen Lyn mot BMIL. I fotballens tegn pappaguttene mot enda mer pappagutter. (sett fra en VIF patriots øyne – selvsagt) Men dette er innebandy og det er 1 seriekampen og da er det alltid litt rot og kok i forbindelse med kampen.

Lyn virker som et robust lag og det schmeller. Det liker vi MUCHO og BMIL som ikke er så robuste ble rett og slett et nummer eller to for små i duellene. Det hjalp ikke å ha på seg seriens styggeste borte drakter (signal oransje), eller jo det hjalp da en så hvor de lå hen på banen. Men det var morsomt å se en 1 divisjons kamp igjen. En der en så at det betydde noe å få poeng.

På BMILs benk stod en meget meritert trener – Bjørn Erik Torp. Han kan umulig like at hans menn ble for små i dueller mot Julia Johannesson – backen i Lyn(ex Tunet damer). Gang på gang ble de løpt opp og tatt i kroppen. Helt fair og noen ganger ikke så fair. Julia har tydeligvis aner fra Rosengård for denne jenta delte ut mer enn hun tok imot.

Lyn lå under med 0-1 etter ca 10 min, men fra 11.48 og inn var de best i målprotokollen også. Men det er morsomt å lese navn på målscorere og dette navnet bør dere merke dere. BMILs nr 19. Micael Zlatan Sven Åsberg. En har litt å leve opp til der altså.

Perioderesultatene var 1-1, 3-1 og 3-2 og 3 Points in tha bag med 7-4 på heimebane.

Vi i VMG tror Lyn kommer i toppen av 1 div, dvs topp 3.

Vi stilte spørsmål til Lyns Trener, Kenneth Lorentzen samt Julia GI Jane Johannesson.

Hei coach

Hvordan var det å debutere i 1 div i går?
Vi er veldig fornøyd med seier i debuten. Et litt forventa matchbilde, hvor vi bruker litt tid på å vende oss til tempo. Rett og slett på grunn av for lite matchtrening i oppkjøringa for vår del, og fordi det går fortere i 1. div, til tross for at det rent teknisk nødvendigvis ikke er bedre.

Hvordan var det å se Julia (GI Jane) gi juling til fysisk sterkere pappa gutter?
Julia er en drøm å ha som spiller. Hun gjør det som kunne gjort alle innebandyspillere bedre. Forstår, og spiller på sine styrker og begrensninger.(Det skjønte i allefall ikke BMIL) Etter en nervøs start tok hun seg fint opp, og de fikk lite ut av å prøve å kjøre oppspill der allikevel. (De kjørte det gamle trikset, spill opp på dårligste spiller – NO CHANCE der på søndag i alle fall.)

Det var ikke veldig velspilt. Mye kriging fra begge lag. Har dere mer å gå på?
Ja, det ble en mer krigematch en jeg hadde sett for meg, men det passer oss stort sett bra. Derimot overrasket BMIL meg noe der. De virket pigge! At vi bare kommer til å bli bedre er jeg 100% sikker på. Våre to beste spillere er foreløpig ute. Og litt skader gjør at vi ikke kan spille på tre rekker, som utvilsomt vil være en stor fordel for oss.

Tjena Julia

Hvordan var det å debutere i 1 div igår?
Det var superkul! ? Vi har ett bra lag men det märks att det går lite fortare än tidigare

Var det enkelt å stoppe pappaguttene fra Skøyen?
Nej det var inte så lätt, men småpojkana var jævligt små.

Er du virkelig så bad ass som alle tror?

Jag är snäll på planen! Det borde du veta ?

Glimt i øye har hun allefall.

Andre resultater:
VIF – Øreåsen 10-5, Lillestrøm – Grei 13-4, Ull/kisa – Ajer 4-5

 

← To kamper i herrenes eliteserie denne kvelden Oppsummering etter første runde i herrenes eliteserie →