Fy F…, dette var kult…

Eliteserien for herrer har en «liten» revolusjon i enkelte klubber. Ved å ha generasjonskifte så kan enkelte klubber få inn veldig unge spillere. Idag fikk jeg opplevd mye på og utenfor innebandybanen. Det som gledet meg mest var denne karen, da jeg gjestet Rommenhallen for andre gang på noen få timer.

Rommenhallen

Gjelleråsen måtte spille sine kamper denne helgen i Rommenhallen. Det stikker dypt for alle og enhver fra området, men det er av dyp nødvendighet da det ikke er noe å tulle med når en får et området som er så mettet med vann i jorda at det gir jordras. Så da kan en takke alle og enhver at det ikke har skjedd større skader og liv er tapt.
Jeg la merke til noen ukjente navn for noen mnd siden på treninger og siden på kampskjema, men tenkte at dette kan være litt tidlig. Vel, ikke tidlig nok fikk jeg beskjed om for noen uker siden. Siden så jeg noen glimt på kampen mellom GIF og Greåker for så å få se de live denne søndagen. Merk dere spilleren på bildet med navn Even Rogne(16), men også Petter Haug Robøle(16) og Joakim Backsæther(17). Sistnevnte fikk  jeg sett ifjor da han lekte med svimle IK Akerselva spillere i en Regionscup kamp. Alle tre gir meg gåsehud. De har en fremtid om de er fokuserte på hva de driver med. Tynne, uferdige spillere med stort potensiale. Varmer hjertet til en innebandy nerd.

GIF – Harstad.

Denne kampen var spennende i akkurat 11 minutter. Da stod det 4-0 og det var liksom ikke noe mer å si om det. GIF hadde ikke vært fornøyd med innsatsen mot Slevik. Nye koster og en skal si at det var ikke så mye å si om denne kampen. Harstad var ikke til å kjenne igjen fra forrige helg mot IK Akerselva eller gårdagens batalje mot Fredrikstad. 9 mann og 2 keepere var det som var å se i Rommenhallen. Da kunne det ikke gå stort bedre.

 

Som sagt, helt rått!!

← En kamp i herrenes eliteserie i dag Sarpsborg kjempet VIF ut av stilen. →