Fullt kaos i Høyenhallen – Tunet møtte Grei

I gårdagens kamp mellom Tunet og Grei var det fullt kaos. I første periode ble det sagt at alle i Grei skulle holde sine posisjoner og det var nettopp det de gjorde, sto stille og så på når Manglerud-gutta putta mål etter mål. Første periode slutter 5-1.

Kyrre er ikke helt fornøyd med at spillerne på Grei lytter til det han sier og mener det er lov å røre på seg i neste periode. Superstar Johansson, Tank Schibbort og lengst-i-eliteserien Alexandersen a.k.a. hesten viser resten av laget at det faktiskt går an å spille med huet. Tunet er forsatt i føringen, men møter nå på litt motstand i hvertfall. Grorud-gutten Sindre har ikke like mye innebandyskole denne perioden, men han ser ganske fornøyd ut likevel. Etter å ha lært opp hunken Brenner i hvordan man ser opp, fått penger i kassa og mål bak The monk sitter han og lukter på blommer når lille gutten i tights er ute og zorrer på banen.

Plutselig i tredje periode har guttene i Grei-draktene skjønt at dette kan være siste kamp for sesong og legger inn neste gir (man vil visst vise at de også kan kjøre om Åhlberg med punktering). Det er fullstendig Niclas Johansson-show denne perioden. På kort tid har Niclas puttet tre mål og kan dermed se sitt kjøp av aksjer i innebandyskole-Sindre som en god investering.

Når stillinga er 12-10 og det er 45 sekunder igjen av kampen har Kris i Tunet-målet en syk redning. Hadde det blitt 12-11 der kunne Tunet fort mistet alt da Grei skikkelig var på gang.

Etter ruff og gruff – det var mye koseprat mellom Mossin og Nothén (kanskje om ei jente, kanskje om hvem som kunne drikke mest øl), en Ole Martine som (bare) scoret 2 mål, en Niclas som scoret 4 (mest av alle idag) og to keepere (unntatt siste redninga til Kris) som ikke helt hadde dagen er kampen over. 13-10 til Tunet og som dermed er videre til semifinale.